28 Ιανουαρίου 2011

13 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συνεδριάζει σήμερα στο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος"


Αναβλήθηκε, λόγω του θανάτου και της κηδείας του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Το Σώμα θα συνεδριάσει τελικά σήμερα στις 08:00 το βράδυ στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», του Διοικητηρίου για να ασχοληθεί με τη συζήτηση 13 θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.
Κατάληψη γραφείων ΕΛΓΑ...
Σε συμβολική κατάληψη των περιφερειακών γραφείων του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ στην Τρίπολη προχώρησαν χθες το πρωί, αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη την Πελοπόννησο που πρόσκεινται στην Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση.
Τα Περιφερειακά Ταμεία Ανάπτυξης...
Υπογράφτηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τάσο Αποστολόπουλο, η συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.
Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την πολιούχο της Καλαμάτας...
Με τον εσπερινό και την ενθρόνιση της εικόνας της Παναγιάς, στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις για την Πολιούχο της Καλαμάτας, Υπαπαντής, οι οποίες θα κορυφωθούν ανήμερα της γιορτής στις 2 Φεβρουαρίου. Ο εορτασμός θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, οπότε και η εικόνα θα τοποθετηθεί στον θρόνο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: