17 Ιανουαρίου 2011

Αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη!

Μουσική παράσταση, αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη, θα δοθεί το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου 2011, στις 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Παίζει η ορχήστρα «78 Στροφές» την οποία αποτελούν οι Γιώργος Βέργαδος και Νάχνα Ελίνα Νικολίτσα τραγούδι, Γιώργος Αδαμόπουλος και Σταύρος Δεριζιώτης μπουζούκι, Βασίλης Παναγιωτόπουλος ακορντεόν-πιάνο, Ντίνος Χατζόπουλος κιθάρα, Χρήστος Χουσίδης κρουστά. Αφήγηση Χρήστος Ζερίτης. Εισιτήρια προπωλούνται, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του συλλόγου Φίλων του μεγάλου μας λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη.
Ο “Αρχοντοχωριάτης” στην Παιδική Σκηνή...
Πρεμιέρα με την καινούρια της παραγωγή στον “Αρχοντοχωριάτη” του Μολιέρου, θα δώσει την Τετάρτη 19/1/2011, η παιδική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού θεάτρου Καλαμάτας. Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Κώστα Κατσουλάκη, η μουσική του Νίκου Ξανθούλη, οι χορογραφίες της Μαρίας Λαδά, τα σκηνικά, τα κουστούμια και οι φωτισμοί του Κώστα Κατσουλάκη και βοηθός σκηνοθέτη η Μαριέττα Αντιβάση. Παίζουν οι Περικλής Αλμπάνης, Μαρίνα Ταβουλάρη, Γιώργος Τσαπόγας, Μαρία Γουλά, Γιώργος Πασάκος, Εύη Γιαννακοπούλου, Μαριέττα Αντιβάση, και Χρήστος Νικιταΐδης.
ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος…
Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί από τη ΔΕΗ στις περιοχές των Δ.Δ. Δάρα, Δάφνης, Δροσιάς, Πελεκανάδας, Κουρτακίου, Βλάσση και Παπαφλέσσα. Η διακοπή στα συγκεκριμένα δημοτικά διαμερίσματα, θα γίνει την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 από τις 9 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι.
ERT/ERA Καλαμάτας 105,4 Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: