11 Ιανουαρίου 2011

Δεν πέρασε η πρόταση Τατούλη για Γιώργο Μπουλούκο...

Αναβλήθηκε για μία εβδομάδα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την εκλογή της προσωπικότητας κύρους που θα οριστεί συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που προβλέπεται από το άρθρο 179 του Ν. 3852/2010.
Ο θεσμός
του περιφερειακού συμπαραστάτη...
Ο θεσμός του συμπαραστάτη του πολίτη και της Επιχείρησης, που προβλέπεται από το άρθρο 179 του Ν. 3852/2010 «υποστηρίζεται διοικητικά από τις υπηρεσίες της περιφέρειας, δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών της περιφέρειας, των νομικών της προσώπων και επιχειρήσεων και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα, ενώ είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός 30 ημερών στους διοικούμενους».
Σήμερα η ένσταση του Παν. Κάτσαρη...
Εκδικάζεται σήμερα η ένσταση της "Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Παρέμβασης στο Μοριά" με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κάτσαρη, που διεκδικεί μια έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σε βάρος του συνδυασμού Δυνατή Πελοπόννησος του Δημ. Δράκου, και η αντέσταση δύο συμβούλων του Αρ. Σταθόπουλου από τη Μεσσηνία και του Παν. Στέρπη από τη Λακωνία. Τη διεκδίκηση της έδρας ο Παναγιώτης Κάτσαρης τη στηρίζει στο άρθρο 139 παρ. 2 και 3 του Ν. 3852/2010.
Διεκδικούν μία έδρα στα δικαστήρια...
Την τελευταία εκλόγιμη θέση του συνδυασμού “Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” και συγκεκριμένα την 25η έδρα, διεκδικούν μέσω Διοικητικού Πρωτοδικείου που θα συνεδριάσει σήμερα, οι συνυποψήφιοι Μιχάλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Δημόπουλος και Παναγιώτα Μπαλοπούλου.
Συνάντηση Μαλαπάνη – Νίκα
Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη χθες στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, και συζήτησαν τη στέγαση σ’ αυτό υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και τα θέματα των σκουπιδιών και της κατασκήνωσης των τσιγγάνων στη «Μπιρμπίτα».
EΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: