14 Ιανουαρίου 2011

Αυτοψία Τατούλη στους δρόμους...

Αυτοψία στον κλάδο του αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο-Σπάρτη και στο τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα, που ανακατασκευάζεται θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από αιρετούς της περιφέρειας και τεχνικούς.
Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων...
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας που συνεδρίασε χθες στις 8 το βράδυ στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου αποφάσισε τον ορισμό του Νίκου Μπασακίδη στη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης «Φάρις», του Σαράντη Μαρινάκη στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ και του Στέλιου Στασινόπουλο στην Δημοτική Επιχείρηση «Διοκλής», στην οποία μετονομάζεται η ΑΔΕΚ, ενώ στην αρμοδιότητά της θα υπάγεται και η δημοτική περιουσία.
Το νέο πολεοδομικό της Καλαμάτας...
Την ερχόμενη Δευτέρα στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα συνάντηση του γενικού γραμματέα Περιφερειακής Διοίκησης και Αποκέντρωσης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Καλαμάτας.
Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ...
Στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης οι γραμματείες Πελοποννήσου του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών - από κοινού με αντιπροσωπείες του ΜΑΣ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ ,γονείς και κηδεμόνες- θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, « ενάντια στο σχολείο της αγοράς και της ημιμάθειας», όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους.
Στον Αντιπεριφερειάρχη για το Νοσοκομείο...
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος επισκέφθηκε χθες το πρωί τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Χρήστο Μαλαπάνη στο Διοικητήριο. Κατά τη συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα στο κ. Μπέζο να ενημερώσει τον κ. Μαλαπάνη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου και των υγειονομικών δομών ευθύνης του.
ERT/ERA Καλαμάτας 105.4 Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: