13 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Aποστολόπουλου-Νίκα για το Πολεοδομικό της Καλαμάτας...

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο καθώς και η προώθηση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το δήμο Καλαμάτας αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο γραφείο του κ. Αποστολόπουλου στην Τρίπολη.
ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ...
Εξάλλου, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου τοποθετήθηκαν οι τμηματάρχες της Διεύθυνσης Διοίκησης ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα στελεχωθούν σε επίπεδο τμηματαρχών και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Στην Καλαμάτα ο Γ. Καπελέρης
γραμματέας του ΣΔΟΕ...
Στην Καλαμάτα, βρέθηκε χθες ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννης Καπελέρης. Ο κ. Καπελέρης, είχε συνάντηση με υπαλλήλους της υπηρεσίας, ώστε να διαπιστώσει τις δυνατότητες της και την επάρκειά της, ώστε ν’ ανταποκριθεί στο έργο της. Οι επισκέψεις του κ. Καπελέρη στις υπηρεσίες ευθύνης του, στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα συνεχιστούν.
Ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια...
Τη λήψη μέτρων για τη μείωση της «ψαλίδας» των τιμών, ανάμεσα στον παραγωγό και τον καταναλωτή σε μια σειρά βασικών προϊόντων διατροφής και των εξορθολογισμό των τιμών των αγροτικών προϊόντων σε μια δύσκολη, οικονομικά συγκυρία ζητούν με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Παρέμβαση Κουσελά για περιοχές Natura...
Παρέμβαση στους υπουργούς Τίνα Μπιρμπίλη και Κώστα Σκανδαλίδη για την τροποποίηση του κριτηρίου χρήσεων γης που γειτνιάζουν με περιοχές Natura έκανε ο υφυπουργός Οικονομικών Δημ. Κουσελάς, μετά από διαμαρτυρίες φορέων της Μεσσηνίας.
Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας...
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας συνεδριάζει σήμερα στις 8 το βράδυ στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου, όπου μετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας θα ακολουθήσει η συζήτηση 6 θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: