5 Ιανουαρίου 2011

OI MEΣΣΗΝΙΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ...

ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ
Ολοκληρώνεται σήμερα, η πρώτη φάση των πρωταθλημάτων των Ενώσεων, και οι Μεσσηνιακές ομάδες αντιμετωπίζουν τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ζακύνθου στο νησί του Ιονίου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου.
Συγκεκριμένα στις 10 το πρωί στο δημοτικό στάδιο Μαχαιράδου, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των ομάδων Παίδων και στις 11.45 έχει προγραμματισθεί ο αντίστοιχος αγώνας των Νέων.
ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Ο κυριακάτικος αγώνας της Καλαμάτας με αντίπαλο τον Αχιλλέα, ορίσθηκε τελικά από την ΕΠΟ να διεξαχθεί στο γήπεδο του Αιγίου, ύστερα από αίτημα των γηπεδούχων για λόγους ασφαλείας. Στο αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας Έλβιο Μάνα, στα πλάνα που καταρτίζει δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Νικητόπουλο και Αθανασόπουλο, καθώς και τον Εμμανουήλ, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 4-0
Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας χθες το απόγευμα στο Πύργο με αντίπαλο τον Πανηλειακό, η ομάδα της Ηλείας επικράτησε με 4-0.
ΣΤΟ ΑΓΡΙΛI Η ΕΡΑΝΗ…
Σε γήπεδο στο Αγρίλη, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εράνης με τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Παναγόπουλου, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο στρατευμένος Νίκος Κόλλιας.
ΒΟΛΕΪ…
Η Γυμναστική Εταιρεία Μεσσηνίας, δεν έχει υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα για το πρωτάθλημα της Δεύτερης εθνικής βόλεϊ ανδρών, αφού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα κάνει το ρεπό της. Επίσης, το Σάββατο δεν έχει τελικά δράση ούτε η Καλαμάτα ’80, οπότε οι δυο ομάδες θα δώσουν φιλικό αγώνα σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας, και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για ένα δεύτερο φιλικό τεστ το Σάββατο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ…
Κρας τεστ, αποτελεί για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών που θα φιλοξενηθεί στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας, στο πλαίσιο του περιφερειακού πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα της πόλης μας διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Α2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: