25 Φεβρουαρίου 2011

Επιμήκυνση της... λιτότητας

Παράταση της λιτότητας μέχρι- τουλάχιστον- το 2015 σηματοδοτεί το Μνημόνιο Νο 4, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τηρήσει στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις της.
Σε κλοιό ο Καντάφι
Οι εξεγερμένοι πανηγυρίζουν καθώς έχουν αναλάβει τον έλεγχο όλων των ανατολικών περιοχών της Τρίπολης, αλλά και δύο δυτικών κοντά στην πρωτεύουσα. Περισσότερα
Προς κούρεμα 30% στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων
Koύρεµα και στο εφάπαξ των δηµοσίων υπαλλήλων, που εκτιµάται ότι θα ανέρχεται έως και το 30%, αναµένεται να επιφέρουν τα µέτρα που θα ληφθούν για τη µείωση των ελλειµµάτων του Ταµείου Πρόνοιας Δηµοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), όπως επιτάσσουν οι δεσµεύσεις του Μνηµονίου.
Η Μακεδονία στην Οξφόρδη
Αριστουργήματα της μακεδονικής τέχνης θα ταξιδέψουν στην Οξφόρδη με αφορμή την έκθεση «Από τον Ηρακλή στον Μεγάλο Αλέξανδρο». Ανάμεσά τους και μια ασημένια οινοχόη με κεφάλι σατύρου.
Ηλεκτρονικά φροντιστήρια
Ηλεκτρονικό φροντιστήριο στο σπίτι και μάλιστα δωρεάν θα έχουν πλέον όλοι οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές: το υπουργείο Παιδείας προσφέρει ψηφιακά βοηθήματα μέσω Ιντερνετ.
Παράταση έως τέλος Ιουνίου
Τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν τους ηµιυπαίθριους – και τους άλλους παράνοµα κλειστούς χώρους – έως το τέλος του Ιουνίου έχουν πλέον οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρµπίλη ανακοίνωσε χθες νέα τετράµηνη παράταση.
Ο Αρης δεν άντεξε στο καμίνι της Σίτι
Τα πράγµατα ήταν ξεκάθαρα χθες στο City of Manchester Stadium. Στις κερκίδες ήταν σαν να υπήρχαν µόνο οι φίλαθλοι του Αρη, που είχαν κερδίσει κατά κράτος τη µάχη της κερκίδας, ενώ στον αγωνιστικό χώρο ήταν σαν να υπήρχε µόνο µία οµάδα και αυτή ήταν η Μάντσεστερ Σίτι.
Ταξίδια στους 20 καλύτερους προορισµούς
Από τις τροπικές παραλίες µε την ολόλευκη άµµο στο Κο Σαµούι µέχρι το κοντινό µας Μιλάνο, λατρεµένο των fashionistas ταξιδιωτών, και από την παγωµένη λόγω θερµοκρασίας και οικονοµικής κρίσης Ισλανδία µέχρι τη δική µας Θεσσαλονίκη, οι συντάκτες των «New York Times» επέλεξαν τους καλύτερους προορισµούς ανά τον κόσµο, τους οποίους αξίζει να επισκεφτεί κανείς µέσα στο 2011.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: