4 Αυγούστου 2011

4ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2011 ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ ΙΘΩΜΗΣ…

Δεσπόζουν σήμερα «3» αναμετρήσεις
Στις 6.30μ.μ. Μεσσήνη-Α.Σ. Ανδρούσας
Στις 7।45μ।μ. Α.Ο. Πατίστα-«Τίγρης» Ελληνοεκκλησ
Στις 9μ.μ. Α.Σ. Ανδρούσας-Βουρνάζι...

Συνεχίζεται με επιτυχία το τουρνουά της Αρσινόης (σ.σ. με «ψυχή» της διοργάνωσης τον πρόεδρο του Ελληνισμού Σταύρο Πανουσόπουλο και αρωγό τα παιδιά του χωριού και το δήμο Μεσσήνης), και την 2η μέρα νικήτριες αναδείχθηκαν οι ομάδες της Μεσσήνης, της Ανδρούσας και του Α.Ο. Σκάλας, οι οποίες επικράτησαν επί των αντίστοιχων συγκροτημάτων της Αρσινόης, της Καλογερόραχης και του Α.Σ. Αμφιθέας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ…
Από κει και πέρα, όσον αφορά την διακύμανση του σκόρ τα γκολ πέτυχαν Μεσσήνη-Αρσινόη 2-0 (Χρ. Αλεβίζος και Γιαννόπουλος), Γ.Σ. Ανδρούσας-Καλογερόραχη 6-5 για τους νικητές σκόραραν οι (Θεοδωσόπουλος 3, και από ένα τέρμα οι Χαρμπίλης, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος) και στον 3ο αγώνα της ημέρας Α.Ο. Σκάλας-Α.Σ. Αμφιθέας 9-1 με σκόρερ τους Σ. Φρόνιμο 2, Κατσιμπάρος 2, Κάβουρας 2, και από ένα γκολ οι Παυλόπουλος, Ηλιόπουλος και Σκορδούλιας, ενώ το μοναδικό θέμα για την Αμφιθέα σημείωσε Πουλής.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…
Παράλληλα το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις:
Στις 6.30 το απόγευμα στην κατηγορία Εφήβων: Μεσσήνη-Α.Σ. Ανδρούσας
Στις 7.45 Αθλητικός Όμιλος Πατίστα-Τίγρης Ελληνοεκκλησιάς
Και στις 9 το βράδυ στην κατηγορία Τζούνιορ Α.Σ. Ανδρούσας-Βουρνάζι.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH SOCCER…
Πρωτόγνωρο ήταν το θέαμα, στον πολυχώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, στο Τέρμα του Νέδοντα στη Δυτική Παραλία, όπου ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Soccer. Το ποδόσφαιρο στην άμμο εντυπωσίασε τους πολυπληθούς Μεσσήνιους θεατές και συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές, και όλοι όσοι/ες δεν είχατε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση…μην ανησυχείτε γιατί η δράση μόλις ξεκίνησε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…
Σήμερα το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, και η αυλαία θα «κλείσει» με τους δυο τελικούς των ομίλων στις 8 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ, που θα αναδείξουν τις δυο ομάδες που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Soccer, μέσα από την οποία, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θ’ αναδειχθεί ο πανελληνιονίκης του 2011.

ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ…
Το διοικητικό συμβούλιο της Footboll League αποφάσισε την επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ οι ομάδες του Εθνικού/Mάνης, των Τρικάλων, της Ηλιούπολης, της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Ιωνικού, να υποβιβάζονται στη Γ’ εθνική όπου θ’ αγωνίζεται και η Καλαμάτα.

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ 5 ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ…
Επίσης, στην Α’ εθνική κατηγορία, θ’ αγωνίζονται την προσεχή αγωνιστική περίοδο, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα που κατέκτησαν τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στη Β’ εθνική, ο ΟΦΗ μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ και οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας, καθώς σύμφωνα με την Footboll League, αυτές θα πρέπει να πάρουν τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, σε περίπτωση που υποβιβαστούν οριστικά.

ΣΥΣΚΕΨΗ KAΛΑΜΑΤΙΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ…
Σύσκεψη στα γραφεία του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας πραγματοποιήθηκε χθες υπό την προεδρία της Μαρίας Οικονομάκου, προέδρου του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας με θέμα το πρόγραμμα χρήσης των Δημοτικών γηπέδων. Από πλευράς σωματείων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων της πόλης μας (A.O. ΦΑΡΑΙ, Άρις Καλαμάτας, Ομόνοια, Πανιώνιος, A.O. Πατίστα, Ηρακλής, Ίκαρος, ΠΑΟ Καλαμάτας, Δόξα, A.Σ. Δαναός, Απόλλων Καλαμάτας, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Νέδουσα Αλαγωνίας, Α.Ο. Βέργας, και Θησέας Καλαμάτας). Απουσίαζαν εκπρόσωποι των ομάδων (Πράσινα Πουλιά, Θύελλα Παραλίας, Δημάκειος, Αίας Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας και Ερμής Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: