2 Αυγούστου 2011

Απευλαύνουν τους 4 εγκληματίες της Υπατίας, χωρίς να διώκουν αυτούς που υπέγραψαν την άρση αναβολής απομάκρυνσης!

Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.
http://nationalpride.files.wordpress.com/2011/03/ypatia_1.jpg?w=270&h=182#038;h=400&h=182Αυτό που δεν ξέρουν αρκετοί, είναι ότι η υπόθεση των καταληψιών της Νομικής προκειμένου να τους χορηγηθεί η περιβόητη άρση αναστολής απομάκρυνσης από την χώρα, δεν πάρθηκε "μαζικά". Κάθε περίπτωση ελέγθηκε ξεχωριστά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙΑ έβαλαν υπογραφή για αυτά τα καθάρματα ώστε να παραμείνουν στην χώρα και να επιδοθούν σε εγκληματική δραστηριότητα.
Ο νόμος λοιπόν είναι ξεκάθαρος. Έπρεπε ήδη να έχει διαταχθεί ΕΔΕ ώστε να διωχθούν αυτοί που έβαλαν τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ υπογραφές. Ελπίζουμε να γίνει ΑΜΕΣΑ κυριε Όθωνα, που είχατε το θάρρος να το παραδεχθείτε στην βουλή:
«Οι συγκεκριμένοι, δεν άξιζαν της μεταχείρισης που η Πολιτεία επέδειξε απέναντί τους»
«Αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες άρσης της αναβολής απομάκρυνσης. Ήδη από τις 25/7, έχει γίνει και η διοικητική εκτός από την δικαστική πράξη, που άρει την ευεργετική απόφαση και η υλοποίηση επίκειται τις επόμενες ημέρες. Θα συμμεριστώ ότι οι συγκεκριμένοι δεν άξιζαν της μεταχείρισης που η Πολιτεία επέδειξε απέναντί Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: