8 Αυγούστου 2011

76χρονος Παν. Μιάμης κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του...

Τραγικό θάνατο, μέσα στο αυτοκίνητό του, βρήκε το Σάββατο το βράδυ, λίγο έξω από τη Χριστιανούπολη Τριφυλίας, ο 76χρονος Παναγιώτης Μιάμης, κάτοικος της περιοχής. Από άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και ο οδηγός αποτεφρώθηκε, πριν η Πυροσβεστική μπορέσει να τον απεγκλωβίσει. Έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου του 76χρονου κάνει η Αστυνομία.

Οι «Πυξ Λαξ» στην Καλαμάτα
Συναυλία στην Καλαμάτα θα δώσουν την Τετάρτη οι «Πυξ Λαξ». Η συναυλία θα δοθεί στις 9:30 το βράδυ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας.

Εν αναμονή των απαλλοτριώσεων…
Από τις τιμές μονάδας για τις απαλλοτριώσεις ακινήτων, που θα αποφασίσει το Εφετείο τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, θα κριθεί ο χρόνος έναρξης των έργων για την ολοκλήρωση του περιφερειακού οδικού δακτυλίου της Καλαμάτας όπως ανέφερε, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, ο υπεύθυνος από πλευράς Υπουργείου Υποδομών για τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, Γιάννης Καρνέσης. Για το τμήμα μέχρι τον κόμβο του «Καρέλια», στην είσοδο της Καλαμάτας, ο κ. Καρνέσης σημείωσε ότι θα είναι έτοιμο στα μέσα του 2012.

Αύριο πρωί η μεταφορά της τουρμπίνας
Νωρίς αύριο το πρωί θα συνεχιστεί η μεταφορά της μεγάλης τουρμπίνας, που προορίζεται για τη νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής, με φυσικό αέριο, της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Κλείνει το Στρατολογικό Γραφείο...
Παύουν να λειτουργούν, από τις 27 Αυγούστου, τα Στρατολογικά Γραφεία Καλαμάτας, Σπάρτης, Ναυπλίου, Κορίνθου και Τρίπολης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τα πέντε γραφεία συνενώνονται σε μια ενιαία Στρατολογική Υπηρεσία, για τους πέντε Νομούς της Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη, (Θεμιστοκλέους και Ταξιαρχών). Η εξυπηρέτηση των πολιτών στο εξής θα γίνεται μέσω των ΚΕΠ, μέσω Διαδικτύου ή τηλεφωνικά.


H Nautiko, σήκωσε τη κούπα νίκησε την Ramus Champions 7-4
O TEΛΙΚΟΣ ΤΟΥ BEACH SOCCER ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ…

Η ομάδα της Nautiko, η οποία επικράτησε τη Κυριακή στο μεγάλο τελικό
επί της Ramus Champions με σκορ 7-4, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος του πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Soccer, το οποίο διεξήχθη με επιτυχία στις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στην Δυτική Παραλία της πόλης μας.

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΕΤ3…
Διοργανωτής, η πανελλήνια Ένωση Beach Soccer με τον πρόεδρό της Κώστα Μότση, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Φορέα του Δήμου Καλαμάτας και τον ομολογό του Τάκη Βασιλόπουλο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ τον τελικό και τον αγώνα επίδειξης της εθνικής μας ομάδας με τους All Stars, κάλυψε ζωντανά η Ελληνική Τηλεόραση 3 με τον Μακεδόνα αθλητικογράφο Γιώργο Μήνο και τον ανταποκριτή της ερασπορ στη Νότια Ελλάδα Σωτήρη Γεωργούντζο.

Τρεις Μεσσήνιοι στην φιναλίστ!
Επίσης, ευχάριστη νότα των αγώνων, αποτέλεσε η παρουσία στην δευτεραθλήτρια ομάδα, που είχε στην σύνθεσή της τρεις Μεσσήνιους αθλητές. Ο λόγος για τους Νίκο Ντουγέρογλου, Θοδωρή Ασημακόπουλο και Απόστολο Γκαϊφύλια.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ -23 ΕΤΩΝ…
Άλλη μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία και στην πανέμορφη παραλία του Άι-Λαγούδη στην Κυπαρισσία.
Στο αγωνιστική μέρος, ο Μανιάτης στην καταγωγή Αντώνης Κισκήρας με συμπαίκτη τον Τσαλικιάν, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην άμμο στην κατηγορία έως 23 ετών, την διοργανωτική ευθύνη της οποίας είχε ο Δήμος Τριφυλίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

«ΦΙΛΙΚΑ» Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ…
Το Σάββατο 20 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, υπό το φως των προβολέων στο δημοτικό Στάδιο του Πύργου, η Καλαμάτα θα δώσει το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ της χρονιάς με αντίπαλο τον Πανηλειακό, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Τρίτης εθνικής κατηγορίας, ενώ η φιλική ρεβάνς θα δοθεί στις 28 του μήνα στη Καλαμάτα.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ FILOXENIA…
Σήμερα στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του παραλιακού ξενοδοχείου Filoxenia θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για το κύπελλο και τα τοπικά πρωταθλήματα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Από κει και πέρα, οι αγώνες της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Αυγούστου με την συμμετοχή 43 ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή.

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α’, Β’ ΚΑΙ Γ’
Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της A’ Mσηνίας, το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου η Β’ Μεσσηνίας, και στις 15 Οκτωβρίου η Γ’ τοπική κατηγορία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ…
Συνάντηση με τα σωματεία μπάσκετ και βόλεϊ της Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας. Σκοπός της συνάντησης θα είναι ο καθορισμός των ωρών προπόνησης των σωματείων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ραντεβού έχει οριστεί στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία του Δημοτικού Σταδίου παραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: