2 Αυγούστου 2011

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Θουρίας...

Αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους ληστές βρέθηκαν σήμερα πρωί – πρωί οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ στη Θουρία. Γύρω στις 8 δυο οπλισμένοι κακοποιοί μπήκαν στο κατάστημα και με απειλές ανάγκασαν τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν 1.500 ευρώ από το ταμείο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και ισχυρές δυνάμεις με μοτοσικλέτες και περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.


Αύριο η σύσκεψη για «Ολυμπία Οδό»
Σύσκεψη με θέμα την πορεία των έργων κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Πάτρας – Πύργου – Τσακώνας, (Ολυμπία Οδός), θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό την προεδρία του υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη. Στη σύσκεψη είναι προσκεκλημένοι οι περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου Απόστολος Κατσιφάρας και Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές των Νομών της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, οι δήμαρχοι Πάτρας, Πύργου, Καλαμάτας και Κορίνθου και εκπρόσωποι άλλων φορέων από τις δυο Περιφέρειες.

Συνάντηση με Χρυσοχοϊδη
Συνάντηση με τον υπουργό Περιφερειακής ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη είχαν χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς. Στη συνάντηση τέθηκαν τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της Μεσσηνίας και οι βασικές προτάσεις του Επιμελητηρίου και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Στην Καλαμάτα ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης!
Την Καλαμάτα επισκέπτεται σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στις 10:30 το πρωί ο κ Τατούλης θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο και στις 11:30 θα έχει συνάντηση με το νέο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά στο Διοικητήριο. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τους διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφέρειας στη Μεσσηνία και θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της επιτροπής που μελετά τις προτάσεις για την αναβάθμιση του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας. Στη 1:30 μετά το μεσημέρι ο περιφερειάρχης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Διοικητήριο.

ΚΕΔΒ και δρόμος στο Δ.Σ. Καλαμάτας
Το ενδεχόμενο κατάργησης του ΚΕΔΒ Καλαμάτας είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας την Πέμπτη στις 8 το βράδυ. Θα συζητηθούν επίσης τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα έργα κατασκευής του τμήματος Τακώνας –Καλαμάτας, του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, θέματα σχετικά με έργα του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη, αιτήματα δημοτών και φορέων και άλλα.

Σε ιδιώτες η καθαριότητα
Σε ιδιώτες εργολάβους σχεδιάζει να αναθέσει την αποκομιδή απορριμμάτων από τα περιφερειακά δημοτικά διαμερίσματα, ο Δήμος Καλαμάτας. Σε χθεσινές δηλώσεις του ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας ανέφερε ότι ο Δήμος δεν διαθέτει ούτε το απαραίτητο προσωπικό ούτε τα απαραίτητα οχήματα και τον λοιπό εξοπλισμό για να διαχειριστεί τα απορρίμματα των δημοτικών διαμερισμάτων, εκτός της πόλης της Καλαμάτας.

Στην Τρίπολη για τα ταξί
Στην Τρίπολη θα βρεθούν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί των Νομών της Πελοποννήσου για να διαμαρτυρηθούν όλοι μαζί για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Χθες οι ιδιοκτήτες ταξί της Μεσσηνίας απέκλεισαν συμβολικά τα γραφεία της ΔΟΥ Καλαμάτας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην Παραλία και το κέντρο της πόλης.

Προβλήματα στο Καλαμάτα – Μεγαλόπολη
Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς οχημάτων που θα κινηθούν από Καλαμάτα προς Μεγαλόπολη και αντιστρόφως, αύριο και την Πέμπτη. Όπως έγινε γνωστό αύριο στις 3:30 μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Καλαμάτας η μεταφορά μεγάλων εξαρτημάτων, για τη νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο που κατασκευάζει η ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Η μεταφορά θα διακοπεί στην Αλλαγή και θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα. Τα προβλήματα στην κυκλοφορία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένα την Πέμπτη στο τμήμα από την Τσακώνα μέχρι τη Μεγαλόπολη. Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις στον εθνικό δρόμο Καλαμάτας – Τρίπολης, κατά τα διαστήματα που οι μεταφορές θα βρίσκονται σε εξέλιξη και να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις εντολές των τροχονόμων.

Βρεττάκος από την ΕΡΤ στη Σπάρτη
«Αφιέρωμα στην παγκόσμια ειρήνη και αγάπη, μέσα από την ποίηση του Νικηφόρου Βρεττάκου», είναι ο γενικός τίτλος της συναυλίας, που θα δώσουν την Παρασκευή στο «Σαϊνοπούλειο» αμφιθέατρο της Σπάρτης, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Χορωδία της ΕΡΤ. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9 το βράδυ.

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Κάστρο
Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο οργανώνει την Παρασκευή, στο αμφιθέατρο του Κάστρου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9 το βράδυ.

«Εκείνος και εκείνος» στην Πύλο
Την σάτιρα του Κώστα Μουρσελά «Εκείνος και εκείνος» θα παρουσιάσει σήμερα το βράδυ στην Πύλο ο θίασος των Πάνου Σκουρολιάκου και Τάσου Χαλκιά.

Μανιάτικο Πανόραμα
Το 5ο Μανιάτικο Πανόραμα ξεκινάει την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο της Στούπας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας, βιβλίων και τοπικών προϊόντων, προβολές ντοκιμαντέρ και βίντεο, ομιλίες, παραδοσιακού χορούς και άλλες εκδηλώσεις.

Παζάρι με αντίκες στην Κυπαρισσία
Το καθιερωμένο ετήσιο παζάρι αντικών ξεκινάει την Πέμπτη στις 10 το πρωί στην Κυπαρισσία. Το παζάρι γίνεται στο Μεγάλο Καλντερίμι και το οργανώνει ο Σύλλογος για την Προστασία και Ανάδειξη της Πάνω Πόλης της Κυπαρισσίας.

Μεταπτυχιακό «Ηθική και Φιλοσοφία»
Mεταπτυχιακές σπουδές για 30 φοιτητές, προκήρυξε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ηθική και Φιλοσοφία», που διοργανώνουν τα τμήματα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 5 Αυγούστου, στη Γραμματεία του Προγράμματος (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Παλαιό Στρατόπεδο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα, τηλ.: 2721065128/65106, e-mail: eth-phil@uop.gr ).

Το θερινό επίδομα στους οικοδόμους
Συνεχίζεται σήμερα και στις 4 και 9 Αυγούστου, από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, η καταβολή του θερινού επιδόματος στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους, από το ΙΚΑ Καλαμάτας. Η πληρωμή γίνεται στα γραφεία του ΙΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων 38.

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν σήμερα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, οι περιοχές της Καλαμάτας Καλάμι, Σπιτάκια, Λέικα, Αγιάννα, Κάστρο, στρατόπεδο, Καλλιθέα και Τούρλες. Αύριο από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα η Μεθώνη, το Ακριτοχώρι, η Υάμεια, το Καπλάνι, το Ζιζάνι, η Φαλάνθη και η περιοχή Τσαπί και από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί το Μαυρομάτι Ιθώμης και η Αρσινόη. Στις περιοχές αυτές η ΔΕΗ έχει προγραμματίσει τεχνικές εργασίες στα δίκτυα ηλεκτροδότησης.
ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

 
Μικρά-Αθλητικά-Με-Λίγες-Αράδες

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ…

Την Τρίτη 2 Αυγούστου 2011, στις 2 μετά το μεσημέρι, οι διοργανωτές και οι χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Soccer, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, στα γραφεία του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, παρουσία του προέδρου της Επιτροπής του αθλήματος, Κώστα Μότση, και του προέδρου του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Τάκη Βασιλόπουλου.

"ΦΙΛΙΚΑ" ΕΘΝΙΚΗ-ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ…
Το…κερασάκι στην τούρτα όπως αναφέρει η καλαματιανή εφημερίδα «Θ» της αθλητικής γιορτής στην Καλαμάτα, θα είναι ο αγώνας επίδειξης που θα δώσει την Κυριακή η εθνική μας ομάδα Beach Soccer, με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα με επίλεκτους Βραζιλιάνους… ενώ το υπερθέαμα θα καλύψουν και όμορφες τσιρλίντερς και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ…
Στο χρυσό στόλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος νεότητας της κατηγορίας λέιζερ 4.7 πέρασε ο μεσσήνιος ιστιοπλόος του Αίολου Καλαμάτας Γιάννης Παπαχρήστου και σήμερα ρίχνεται στη «μάχη» για την διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Η ομάδα της Μαύρης Θύελλας, συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της, με τις οδηγίες του Έλβιο Μάννα και του συνεργάτη του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα, η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας έχει προγραμματίσει να δώσει δυο φιλικά παιχνίδια, ενός στη Καλαμάτα κι ενός στον Πύργο, με αντίπαλο τον Πανηλειακό και σε ημερομηνία που θα αποφασίσουν οι προπονητές των δυο συλλόγων.

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ...
Ξεκίνησε χθες, στο παραλιακό ξενοδοχείο Filoxenia tης Καλαμάτας, η Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίου ΟΥΕΦΑ Β’ που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και την συμμετοχή 43 υποψηφίων Από κει και πέρα, με την ευκαιρία της έναρξης της Σχολής, χθες το απόγευμα δόθηκε συνέντευξη τύπου, όπου μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης και αντ/δρος της ΕΠΟ Άρης Σταθόπουλος και ο διευθυντής της Σχολής και πρώην διεθνής άσος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Τέλης Μπατάκης

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ Δ’ Ο Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ...
Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Σπερχογείας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, και ο πρόεδρός του Πέτρος Γεωργανάςς δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας. Στο αγωνιστικό μέρος οι «Ταύροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με τις οδηγίες του βετεράνου καλαματιανού άσου των «Λόρδων» του Αθηναϊκού Τάσου Χατζηαγγελή.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΜΙΣΟ Ο ΜΠΕΓΕΤΗΣ…
Ο έμπειρος Καλαματιανός «γκολεαντόρ» του Παμίσου Βασίλης Μπεγέτης, συναντήθηκε με τους διοικούντες του Παμίσου, και τον πρόεδρό του γιώργο Πετρουλάκη αφού συμφώνησε στο οικονομικό, ανανέωσε τη συνεργασία με τους «πράσινους» της Μεσσήνης και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΦΟΡ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ…
Ο Σκοπιανός επιθετικός Ίλιε Μητρόφ, που αγωνίσθηκε πέρυσι στο Πανόπουλο Ηλείας, μετεγγράφηκε στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες των εθνικών κατηγοριών όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και η Παναχαϊκή.

Ο ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΣΤΟ «ΤΙΜΟΝΙ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ…
Συγκροτήθηκε σε σώμα χθες το βράδυ, το νέο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Βαλύρας και την θέση του προέδρου, πήρε ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλο (σ.σ. αναλυτικό ρεπορτάζ στο blog (σ.σ. αναλυτικό ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική εφημερίδα efimeridavalira.blogspot.com)

4ο TOYΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ ΙΘΩΜΗΣ…
Για 4η χρονιά θα διεξαχθεί και φέτος, ποδοσφαιρικό Τουρνουά στην Αρσινόη, που βρίσκεται δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Η διοργάνωση ξεκίνησε χθες το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 15 Αυγούστου, ενώ στην πρώτη αναμέτρηση ο Αστέρας Βαλύρας με τους (Γιάννη Καρύδη, Γιάννη Ραπτέα, Γιώργο Γεωργακόπουλου, Κωστή Γιαννόπουλο, και Πατρίκ Καίσαρη) αντιμετώπισε το Βουλκάνο, στη συνέχεια ο Πάμισος Μεσσήνης τέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στην «οικοδέσποινα» Αρσινόη και το βράδυ υπό το φως των προβολέων και του «Ιθωμάτα Δία…» αναμετρήθηκαν ο Απόλλωνας Πεταλιδίου και η Καλογερόραχη.

Αστέρας Βαλύρας:Αποφεύχθηκε η λύση πρωτοδικείου, πρόεδρος ο Κωστάρας!

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ φίλους του Αστέρα Βαλύρας στην Ελλάδα και στην διασπορά…καθώς η κιτρινόμαυρη ομάδα ξεπέρασε την διοικητική κρίση και την λύση πρωτοδικείου και απέκτησε νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο. Με πρωτεργάτη τον πρώην δήμαρχο Ιθώμης Κώστα Γεωργακόπουλο (σ.σ. ο οποίος είχε διατελέσει και παλιότερα στην προεδρία του Αστέρα, αλλά και επί δημαρχοντίας του με την συμβουλή των βαλυραίων γεωπόνων Ηλία Αρ. Μακρή και Νίκου Τ.Καρύδη) τοποθετήθηκε ο φυσικός χλοοτάπητας στο «μαρακανά του κάμπου» όπου είναι και η έδρα του Αστέρα.


ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ…
Όσον αφορά την μετεγγραφική ενίσχυση, σύμφωνα με δηλώσεις του νέου προέδρου Κωστή Γεωργακόπουλου και του γενικού αρχηγού Νίκου Καρτερολιώτη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ο Αστέρας θα στηριχθεί από τούδε και στο εξής σε παίκτες κύρια από την Βαλύρα και τα «σπλάχνα» της, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης (Λάμπαινα, Αριστοδήμειο, Αρσινόη, Σιάμαρη, Κλίμα, Τρίκορφο, Σκάλα, Μπάστα κ.α.), ενώ θα υπάρξουν και 3-4 μετεγγραφικές προσθήκες σε παίκτες που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς με καλλημένα όμως τα οδοιπορικά έξοδά τους...

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΗΜ. ΣΙΑΓΚΡΗΣ…
Την πρώτη του εσωτερική μετεγγραφή, πραγματοποίησε ο Αστέρας, καθώς επέστρεψε στο ρόστερ του κιτρινόμαυρου συλλόγου ο Δημήτρη Σιάγκρης, ο οποίος λόγω των σπουδών του στη Πάτρα (φοίτησε σε Σχολή Φυσιοθεραπείας και τις προσεχείς ημέρες ξεκινάει την πρακτική του στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας) είχε δοθεί «δανεικός» σε σωματείο της ΕΠΣ Αχαΐας. Αύριο θα εκδοθεί το δελτίο του και θα συμμετάσχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου και στο κύπελλο Μεσσηνίας…Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Μητσάρας αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί των φανατικών οπαδών και ένα από τα καλύτερα παιδιά που ανέδειξε ο Aστέρας τόσο σε ποδοσφαιρική αξία όσο και σε ήθος. Παράλληλα, θα αποτελέσει και τον ακρογωνιαίο λίθο στην μεσαία γραμμή των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης μαζί με τους έμπειρους παίκτες Τάκη Οικονόμου, Ντάιμον Μανιάτη, Γιάννη Κλειώτη, Γιώργο «Scocco» Γεωργακόπουλο, Γιάννη Ραπτέα, Γιάννη Καρύδη και Γιώργο Γιάνναρη…

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ…
Μετά την παραχώρηση από το Δήμο Μεσσήνης των γραφείων της τέως Κοινότητας Βαλύρας στο σωματείο του Αστέρα, οι δυο γραμματείς του συλλόγου Γιώργος Φωτεινός και Δημήτρης Μπατάλιας επιφορτίστηκαν με το λίφτινγκ των νέων γραφείων και μέσα στον Αύγουστο θα έχουν ολοκληρωθεί, ώστε με την τελετή των εγκαινίων θα γίνει και η παρουσίαση των καρτών διαρκείας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Από κει και πέρα, έφορος στα αποδυτήρια ορίσθηκε ο Τάκης Γιαννόπουλος, ενώ φροντιστής γηπέδου με εντολή του μεγάλου «αφεντικού» του Αστέρα στο μαρακανά του κάμπου ανέλαβε ο «κίτρινος» Μάριος Κλειώτης στον οποίο είχαν αφαιρεθεί κάποιες αρμοδιότητες από τηνπροηγούμενηδιοίκηση…

ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ…
Ίδρυση ακαδημίας!Εξάλλου, φιλοσοφία του προέδρου Κωστάρα, των συνεργατών του στη νυν διοίκηση, μελών της απερχόμενης όπως ο βετεράνος άσος Τάκης Καρύδης, και ο γεωπόνος Ηλίας Μακρής, αλλά και έμπειρων παικτών όπως οι Γιάννης Ε. Λινάρδος, Γιάννης Κλειώτης, Τάκης Οικονόμου, Στέλιος Μακρής, Μήτσος Δημητρακόπουλος, Θανάσης Λύρας, Στηβ Λινάρδος, Αργύρης Δαβίλας, Κώστας Χριστόπουλος, Πατρίκ Καίσαρης, Bασίλης Ηλιόπουλος, Τάκης Γ. Χατζής, Τζώρτζ Μπουρόλιας, Βασίλης Μανιάτης, Δημήτρης (Μπλέκ) Λαμπρόπουλος, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος, Νίκος Ι. Μαρινόπουλος, Δημήτρης Αθ. Λύρας, Κώστας Ηλιόπουλος, Γιώργος Γιαννιάς, Bill Μπακόπουλος, Iωσήφ Καρτερολιώτης, Βασίλης Ηλιόπουλος, Θανάσης Χρ. Βασιλόπουλοςκ.α. είναι να φτιαχτεί και να ξαναλειτουργήσει η ακαδημία του Αστέρα ώστε να αγκαλιάσει όλους όσοι από τους λιλιπούτειους άσους της Ιθώμης, θελήσουν να ασχοληθούν με την στρογγυλή θεά και να γυμναστούν σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Νοτίου Ελλάδος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ...
Επίσης για την κάλυψη των εξόδων της ακαδημίας του Αστέρα ο πρόεδρος Κώστας Γεωργακόπουλος, θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο να ανοιχτεί Τραπεζικός λογαριασμός και οι απανταχού βαλυραίοι και φίλοι του Αστέρα να καταθέτουν τον οβολό τους για αυτό τον ιερό σκοπό!!!

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ
Πρόεδρος: Κώστας (Κωστάρας) Γεωργακόπουλος
Αντ/δρος: Σταύρος Μπάκας
Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Φωτεινός
Ταμίας: Σταύρος Μπατάλιας
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Μπατάλιας
Γεν. Αρχηγός: Νίκος Καρτερολιώτης
Έφορος αποδυτηρίων: Τάκης Γιαννόπουλος
Φροντιστής Γηπέδου στο «μαρακανά του κάμπου»: Μάριος Κλειώτης
Μέλος: Τάκης Περιβολάρης

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΙΚΑ!
Τις ποιο θερμές ευχές απ' όλη της αθλητική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας για γρήγορη ανάρρωση στο επίτιμο πρόεδρό του Αστέρα Γιάννη Μπουρίκα, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο κρεβάτι του πόνου, καθώς αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα υγείας!!!

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ…
Όσον αφορά το νευραλγικό πόστο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, το πρώτο λόγο έχει ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεωργούσης...χωρίς όμως να αποκλείεται και η λύση ενός πολύπειρου γυμναστή εγνωσμένης αξίας, με προϋπηρεσία στον Λεβαδειακό και σε ομάδες της πρώην Τσεχίας στην Πράγα, αλλά το θέμα κολλάει στο οικονομικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜA BEACE SOCCER…ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο του Τένις στην Δυτική Παραλία Καλαμάτας, όπου από αύριο και μέχρι την προσεχή Κυριακή, θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Soccer.

Δεν υπάρχουν σχόλια: