16 Αυγούστου 2011

Ανησυχία από τον κυριακάτικο σεισμό σε Ιθώμη και Άνω Μεσσηνία...

Έντονη ήταν η ανησυχία των κατοίκων των χωριών της Άνω Μεσσηνίας και στην περιοχή της Ιθώμης από το σεισμό που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η δόνηση ήταν μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητή στην Άνω Μεσσηνία, την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης. Ακολούθησαν μετασεισμοί μικρότερης έντασης. Το επίκεντρο εντοπίζεται σε απόσταση 172 χιλιομέτρων δυτικά – νοτιοδυτικά της Αθήνας και 26 χλμ. βορειοδυτικά της Καλαμάτας, στην περιοχή του Δήμου Οιχαλίας. Ο σεισμός προξένησε μικροζημιές σε παλιά κυρίως κτίρια.

Στο αυτόφωρο μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ στην Καλαμάτα!
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι δυο γυναίκες και ένας άνδρας, υπάλληλοι εταιρείας στην Καλαμάτα, γιατί επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τον έλεγχο βιβλίων και στοιχείων από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.
Η έφοδος του ΣΔΟΕ, παρουσία αστυνομικών και εισαγγελέα, έγινε την περασμένη Πέμπτη. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να ανοίξουν την είσοδο και κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να εξαφανίσουν φορολογικά στοιχεία, τα οποία πέταξαν στον ακάλυπτο του κτιρίου. Με εντολή του εισαγγελέα οι υπάλληλοι συνελήφθησαν. Στο δικαστήριο υπέβαλαν αίτηση αναβολής εκδίκασης της υπόθεσής τους και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 21 Φεβρουαρίου 2012. Η έρευνα του ΣΔΟΕ για τον εντοπισμό παρανομιών της εταιρείας συνεχίζεται

Νεκρός σε τροχαίο 73χρονος απο το Αριοχώρι!
Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, έχασε την Κυριακή το μεσημέρι, ο 73χρονος Χαράλαμπός Κρικλάνης από το Αριοχώρι.
Το δυστύχημα έγινε στην οδό Καλλιπατείρας στην Καλαμάτα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 73χρονος, συγκρούσθηκε με ΤΑΧΙ, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε στην περίφραξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου και ανατράπηκε। Χρειάσθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 73χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκ υψε...
ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

ΜΙΚΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΜΕ-ΛΙΓΕΣ-ΑΡΑΔΕΣ…
Superleague 1η Αγωνιστική
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011
• Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
19:15 NOVA
• ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣΤΡΙΠΟΛΗΣ
19:15 NOVA
• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ
21:30 NOVA
• ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ
21:30 NOVA
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011
• ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
19:15 NOVA
• ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ
19:15 NOVA
• A.E.K. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
21:30 NOVA
• Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
21:30 NOVA

Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Η Καλαμάτα, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Αθλητικό Όμιλο Σπερχογείας επικράτησε με 3-1, χωρίς όμως να ικανοποιήσει τον τεχνικό της Έλβιο Μάνα, καθώς οι παίκτες του ξύπνησαν…στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, αφού το σκορ παρέμενε ισόπαλο 1-1.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ...
Με τους αγώνες της Α’ φάσης, ξεκινάει το διήμερο 20 και 21 του μήνα, το κύπελλο Μεσσηνίας, και αναλυτικά οι αναμετρήσεις έχουν ως εξής:
Το Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα
Α.Ο. Διαβολιτσίου-Tσικλητήρας Πύλου γήπ. Δωρίου
ΑΕΚ Καλαμάτας-Αστέρας Αρφαρών γήπ. ΚΤΕΛ

Την Κυριακή στις 5.30μ.μ.
ΠΑΟ Καλλιθέας-Α.Ο. Μεθώνης γήπ. Καλλιθέας
Πανιώνιος-Παπαφλέσσας Χώρας γήπ. ΚΤΕΛ
Κεραυνός Καλαμάτας-Νίκη Πλάτης γήπ. Στρατοπέδου
Α.Ε. Αιθαίας-Παπαφλέσσας Άμφειας γήπ. Άμφειας
Πανευαϊκός-Ολυμπιακός Ανάληψης γήπ. Ανδρούσας
Θύελλα Χαροκοπιού-Α.Σ. Ανδρούσας γήπ. Κορώνης
Α.Σ. Μάνεσι-Α.Ο. Ασπροχώματος γήπ. Μάνεσι
Δωριέας-Αστέρας Μικρομάνης γήπ. Δωρίου
Α.ΟΕΣ Καλαμάτας-Αίας Καλαμάτας Αθλητικό Κέντρο Κορδία.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ…
Καλούνται όλοι οι Διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου, εν ενεργεία και μη, την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας στον Κορδία, εν όψει της έναρξης των αγώνων της Α’ φάσης του Κυπέλλου.

ΝΕΕΣ ΕΔΡΕΣ ΟΜΑΔΩΝ…
Την προσεχή αγωνιστική περίοδο, και οι 16 ομάδες της Α’ Μεσσηνίας, θ’ αγωνίζονται σε γήπεδα με φυσικό ή πλαστικό τάπητα. Αντίθετα, τέσσερα «4» σωματεία θα φιλοξενηθούν σε διαφορετικά γήπεδα από την φυσική τους έδρα. Πρόκειται για τον Εθνικό Μελιγαλά που θα αγωνισθεί στο Δώριο, η Α.Ε. Αβίας στο γήπ. Του Στρατοπέδου «Παν. Μπαχράμης», ο Ακρίτας Κορώνης στη Μεθώνη, και ο Α.Ο. Ασπροχώματος στο γήπεδο του Κορδία.

ΕΩΣ 31/8 ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ...
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι οι μετεγγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών συνεχίζονται έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011, ενώ η επόμενη μεταγραφική περίοδος είναι από την 1η έως 31 Ιανουαρίου 2012. Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

ΙΘΩΜΗ: ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/8/2011
Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΣΤΟ «ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ» (6.30μ.μ.)
Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση, και οι ένθερμοι φίλοι της Ιθωμίτικης ομάδας, στην 1η συγκέντρωση, εν όψει της νέας περιόδου (Κυπέλλου και πρωταθλήματος της Β' Μεσσηνίας), την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011 στις 6.30μ.μ στο ανακαινισμένο γήπεδο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας…
Να είσθε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: