18 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:Στα δικαστήρια για τα χρέη…

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των υπερχρεωμένων νοικοκυριών της Μεσσηνίας, που προσφεύγουν στα Ειρηνοδικεία για να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς τις τράπεζες.

Το ΕΣΠΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο…
Η πορεία υλοποίησης των έργων και των δράσεων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Δ΄ ΚΠΣ), είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Δευτέρα στις 4:30 το απόγευμα. Θα συζητηθούν επίσης ερωτήσεις και επερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων, οι μελέτες για την κατασκευή λιμνοδεξαμενών για την ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας στη Μεσσηνία και άλλα θέματα.

Έλεγχοι σε σεισμόπληκτα κτίρια…
Αιτήσεις στα ΚΕΠ θα πρέπει να υποβάλουν οι ιδιοκτήτες κτιρίων, που έχουν υποστεί ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό, στην περιοχή του Δήμου Οιχαλίας. Όπως δήλωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, μηχανικοί πραγματοποιούν ήδη ελέγχους σε κτίρια που εμφανίζουν ζημιές και εξετάζεται το ενδεχόμενο χορήγησης αποζημιώσεων για επισκευές.

Σύσκεψη για τους τσιγγάνους…
Παρέμβαση του εισαγγελέα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν οι τσιγγάνοι που διαμένουν σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς στην περιοχή της δυτικής Καλαμάτας, ζητεί ο δήμαρχος της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας Παναγιώτης Νίκας.
ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4 Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: