10 Αυγούστου 2011

Τα Σπορ του Νότου, με τον Χρ.Παπ

4ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΣΙΝΟΗΣ…
Με τους δυο αγώνες της ημιτελικής φάσης, συνεχίζεται σήμερα το 4ο ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Αρσινόη Ιθώμης. Συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα ο Αθλητικός Σύλλογος Ανδρούσας, θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Βαλύρας, και στις 9.30 το βράδυ, έχει προγραμματισθεί να γίνει η συνάντηση μεταξύ Ατρόμητου Αρσινόης - Τίγρη Ελληνοεκλησιάς.

 Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ...
Ο προπονητής της Καλαμάτας Έλβιο Μάνα, συνεχίζει τις δοκιμές για τους υπό μετεγγραφή ποδοσφαιριστές, και από χθες συμμετέχουν στις προπονήσεις ο Δημήτρης Χρυσανθόπουλος, που αγωνιζόταν στην Αχαϊκή, ο μεσοαμυντικός Δημήτρης Κατσαδούρος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Θρασύβουλου Φυλής και ο επιθετικός Ανδρέα Σετάι, που ανήκε στην Παναχαϊκή.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ
Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα απογευματινό φιλικό του Παμίσου με τον Αίαντα Καλαμάτας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Ανδρούσας.


ΒΟΛΕΪ ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ...
Μετά την Ταϊλάνδη ο Μεσσήνιος διεθνής διαιτητής βόλεϊ, Γιώργος Γεωργουλέας, ετοιμάζει τις αποσκευές του με προορισμό τη πόλη Ζιελόνα Γκόρα της Πολωνίας, όπου έχει ορισθεί να διευθύνει από τις 12 έως τις 14 Αυγούστου παιχνίδια του 19ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών.

BEACH VOLEY...
Μια ακόμη σημαντική διοργάνωση στο χώρο του beach voley, φιλοξενεί το φετινό καλοκαίρι η Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδος Μάριος Ξενάκης είναι αυτός που θα μεταφέρει και θα διδάξει τα μυστικά του αθλήματος, σε μικρούς και μεγάλους, έχοντας στο πλευρό του την Καλαματιανή βολεϊμπολίστρια Γιάννα Κουλουμέντα. Το ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ολύμπικο στην Καλαμάτα, με το πρόγραμμα των προπονήσεων να είναι διπλό, 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα έως τις 8.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ... Στην τελική ευθεία, έχει μπει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ Εργαζομένων, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στην περιοχή του Κορδία. Συμμετέχουν οι ομάδες Ασκληπιός, Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Ραδιοταξί, Μπάρτσα, Ασυμβίβαστοι, Αεροπορία, ΑΧΕΠΑ και Δυτική Παραλία.

Αίθριος ο καιρός σήμερα
Αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 μέχρι 36 βαθμούς Κελσίου. Αίθριο καιρό προβλέπει η ΕΜΥ και για αύριο (Πέμπτη). Το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: