19 Αυγούστου 2011

Ιθώμη:Όλοι στη μουσική βραδιά του Αστέρα Βαλύρας

Σάββατο 20 Αυγούστου 
στην πλατεία
Να είστε όλοι εκεί!!!

Μουσική βραδιά διοργανώνει ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ''ΑΣΤΕΡΑΣ'' Βαλύρας, το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου,στην πλατεία Βαλύρας.
Η εκδήλωση αυτή γίνεται στα πλαίσια της συπλήρωσης 60 χρόνων ιστορίας και της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου, εν όψη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο.
Το μουσικό πρόγραμμα θα καλύψει η ορχήστρα ''ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ'' και κλαρίνο παίζει ο Λουκάς Μάρκου.Θα σερβίρεται σπέσιαλ γουρνοπούλα και άφθονη παγωμένη μπύρα,σε μια βραδιά που υπόσχεται πολλά.

Η νέα διοίκηση του συλλόγου, και ο πρόεδρός του Κώστας Γεωργακόπουλος με τους συνεργάτες του, καλεί όλους όσοι από τους φίλους, αγαπούν την ιστορική ομάδα του Αστέρα Βαλύρας, να παραβρεθούν στην εκδήλωση, σκοπός της οποίας είναι η σύσφιξη των σχέσεων με την αθλητική οικογένεια, αλλά και η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, καθώς είναι γνωστό σε όλους, εδώ και δεκαετίες, ο Αστέρας, δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, παρά μόνο τα μέλη και τους φίλους του. Από κει και πέρα, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο ανακαινισμένο γήπεδο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας, με καθημερινές προπονήσεις, και όλοι ευελπιστούν οι «κιτρινόμαυροι της Ιθώμης» να σταθούν με αξιώσεις και στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και στις υποχρεώσεις που έχουν για το κύπελλο Μεσσηνίας.Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε μαζί, βοηθώντας ταυτόχρονα την αγαπημένη μας ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: