11 Αυγούστου 2011

Τα Σπορ του Νότου, με τον Χρ.Παπ

4ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΣΙΝΟΗΣ ΙΘΩΜΗΣ
Ο Αστέρας Βαλύρας στο τελικό του Σαββάτου περιμένει το σημερινό
(9.45μ.μ.) νικητή Ατρόμητου-Τίγρης!
Με τους αγώνες της ημιτελικής φάσης, συνεχίσθηκε το 4ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά στην γραφική Αρσινόη/Ιθώμης। Συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα ο Αθλητικός Σύλλογος Ανδρούσας, ηττήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Βαλύρας, με το βαρύ σκορ 2-5 και σήμερα στις 9।45 το βράδυ, έχει προγραμματισθεί να γίνει η συνάντηση των αουτσάιντερ Ατρόμητος Αρσινόης-Τίγρης Ελληνοεκκλησιάς। Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναβλήθηκε, καθώς χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, ζήτησαν από τους διοργανωτές, να μη διεξαχθεί το ματς, καθώς μετέβησαν στη Καλαμάτα, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για να παρακολουθήσουν την συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ, αλλά δυστυχώς απογοητεύθηκαν (σ.σ. σύμφωνα με την άποψη των ίδιων αλλά και με την καλαματιανή μουσική παραγωγό Φούλη Λάγιου και τον Γαργαλιανιώτη Κώστα Καλκαβούρα οι κερκίδες βρωμοκοπούσαν...) από τους τραγουδοποιούς και την εν γένει ανοργανωσιά που υπήρχε, και μετάνιωσαν για την αναβολή της ποδοσφαιρικής συνάντησης…
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ…
Από κει και πέρα, ο διοικητικός παράγοντας των "κιτρινόμαυρων" του Αστέρα Βαλύρας Ηλίας Μακρής, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του 4ου Τουρνουά στην Ιθώμη, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα www।notosspor।blogspot।com επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι τον εξέπληξαν ευχάριστα, εκτός από την ομάδα του, που είναι και το φαβορί για να σηκώσει την κούπα, ο Ατρόμητος και η Τίγρης, καθώς τα χωριά τους τόσο του Σιάμαρη όσο και του Σιμίζα δεν μετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε।Π.Σ. Μεσσηνίας…και θα μπορούσαν κάλλιστα με το αξιόλογο σύνολο που παρουσίασαν να σταθούν με αξιώσεις!!!
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ…
 Επίσης, το μεγάλο τελικό του Σαββάτου στο πλαίσιο του 4ου Τουρνουά της Αρσινόης/Ιθώμης, αναμένεται να παρακολουθήσουν εκτός απροόπτου, οι Σταύρος Πανουσόπουλος (σ.σ. "ψυχή" των φετινών αθλητικών εκδηλώσεων και πρόεδρος του Οικουμενικού Ελληνισμού), Κώστας Γεωργακόπουλος πρώην δήμαρχος Ιθώμης ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα και την προεδρία του Αστέρα Βαλύρας, οι Ιθωμίτες αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Ηλιόπουλος και Γιώργος Δαβίλας, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καρτερολιώτης και στενός συνεργάτης του Κωστάρα στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, οι διοικήσεις των ομάδων που έδωσαν το παρών στο Τουρνουά, αλλά και οι ένθερμοι φίλοι των συλλόγων, γονείς και φίλοι των αθλητών.
ΠΑΜΙΣΟΣ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΥΣΑ...
Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Αίαντα Καλαμάτας θα δώσει σήμερα στις 6 το απόγευμα ο Πάμισος Μεσσήνης. Το παιχνίδι θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο Ανδρούσας.
ΕΩΣ 31/8 ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ...
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι οι μετεγγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών συνεχίζονται έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Η επόμενη μεταγραφική περίοδος είναι από την 1η έως 31 Ιανουαρίου 2012.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...
Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, τα ονόματα των εκπαιδευτών και παρατηρητών Διαιτησίας Γ΄ και Δ΄ εθνικής. Στους νέους πίνακες συμπεριλήφθησαν και τρία μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας, οι Χρήστος Κότσαρης, Παναγιώτη Μανωλόπουλος και Ανδρέας Μιχαλακέας.
ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ...
Σκοπευτικούς αγώνες οργανώνει το Σαββατοκύριακο ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Καλαμάτας. Στο σκοπευτήριο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας θα διεξαχθεί ο επίσημος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος ΤΡΑΠ 125 και 25 δίσκων της Δεύτερης και Τρίτης κατηγορίας με την συμμετοχή σκοπευτών από όλη της Ελλάδα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ:Νεφώσεις το απόγευμα σήμερα
Αίθριο καιρό αρχικά και νεφώσεις τοπικά αυξημένες από το απόγευμα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου. Αίθριο καιρό προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο (Παρασκευή). Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: