16 Αυγούστου 2011

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη

Του είπε: "άσε κάτω το μωρό” και τον πυροβόλησε.Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα. Η σύζυγος πήρε το μωρό τους και πήγε στο πατρικό της στην περιοχή Μαρεδιανά στην Κίσσαμο των Χανίων.

Ο 33χρονος άνδρας έτρεξε πίσω της. Έφτασε χθες το βράδυ στο χωριό της γυναίκας του και πήγε στο σπίτι. Τότε λένε οι περίοικοι ξεκίνησε οικογενειακός καυγάς. Ο 33χρονος προσπαθούσε να μεταπείσει τη σύζυγό του. Εκείνη ήταν ανένδοτη. Τότε, σύμφωνα με το cretalive, o άνδρας, αποφασισμένος να μη γυρίσει μόνος στο σπίτι, πήρε το μωρό με το πορτ-μπεμπε, και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του.
Απέναντί του καθόταν ο πεθερός του, ο οποίος απειλώντας τον με την καραμπίνα του, του είπε να αφήσει το μωρό.Έντρομος ο 32χρονος άφησε κάτω το πορτ-μπεμπε με το μωρό και τότε ο 72χρονος τον πυροβόλησε με την καραμπίνα. Τα σκάγια βρήκαν τον άτυχο άνδρα στο στήθος και την κοιλιά σκοτώνοντάς τον ακαριαία.Ο δράστης εξαφανίστηκε, για περισσότερες από τρεις ώρες, όμως λίγο αργότρα παρουσιάστηκε μόνος του στους αστυνομικούς και παραδόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: