8 Δεκεμβρίου 2011

Θα είμαστε ηλίθιοι αν το ξανακάνουμε!!!

Βατερλώ για  ΠΑΣΟΚ (12%) και Ν.Δ (20%), δίνουν νέες δημοσκοπήσεις
 
Τρεις νέες-κρυφές δημοσκοπήσεις ανά την Ελλάδα δείχνουν τη μεγάλη συντριβή που έρχεται για το ΠΑΣΟΚ και την κατάρρευση της Ν.Δ
Σύμφωνα με πληροφορίες του apospasma.gr, μετρήσεις στη Β’ Θεσσαλονίκης, την Άρτα και τις Κυκλάδες δείχνουν το ΠΑΣΟΚ όχι απλά να υποχωρεί αλλά κυριολεκτικά να βουλιάζει.
Συγκεκριμένα και στις τρεις δημοσκοπήσεις οι οποίες είναι εν γνώσει της Συγγρού, η ΝΔ έρχεται πρώτη(;;;) με περίπου 20%, ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερος στη Θεσσαλονίκη με 13%, το ΚΚΕ στην Άρτα με 12,5% και ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες με 15% και το ΠΑΣΟΚ τρίτο σταθερά με 12% στη Θεσσαλονίκη, 9% στην Άρτα και 8,5% στις Κυκλάδες.

ΣΧΟΛΙΟ:
Στα τάρταρα να πάνε όλοι όσοι μας κυβέρνησαν από το ΄74 και δώδε, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε ένα σατανικό κόμμα που μας ξεγέλασε, μας αγόρασε και μας πούλησε για σκλάβους. Ταυτίστηκε με τη Ν.Δ και στη συνέχεια έγινε χειρότερο από την επάρατη δεξιά.
Ανάθεμα στη χούντα της δήθεν μεταπολίτευσης ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ και CIA - USA. Ήταν τρις χειρότερη από την προηγούμενη. Τουλάχιστον εκείνοι δεν έκλεψαν και προπάντων τους ξέραμε και φυλαγόμαστε. Ετούτοι με τη βιτρίνα της δήθεν δημοκρατίας ήταν πιο ύπουλοι και από την οχιά. Μην κάνουμε πάλι το ίδιο λάθος και τους δώσουμε την ψήφο μας. 
Θα είμαστε ηλίθιοι αν το ξανακάνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: