25 Μαρτίου 2012

Καλαμάτα 23 Μαρτίου '12:Η λευτεριά από τη σύγχρονη ''Τουρκοκρατία'' ξεκίνησε πάλι από εδώ!

Άφαντοι όλοι οι μνημονιακοί πολιτικοί και ο νεώτερος ''Πασάς'' της πόλης, Άντώνης ...''Αρναούτογλου''
Πρώτοι σέρνουν το ''χορό'' οι αγωνιστές του αθάνατου '21 και ξωπίσω τους οι Μανιάτες και όλος ο Μεσσηνιακός λαός!!!
Σύσσωμος ο λαός της Μεσσηνίας γιόρτασε εφέτος την επέτειο του μεγάλου ξεσηκωμού της Εθνικής παλλιγεννεσίας που ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου του 1821 από την πόλη της Καλαμάτας.Κάτοικοι από κάθε γωνιά της Μεσσηνιακής γης, κατέφθασαν για να παρακολουθήσουν μαζί με τους Καλαματιανούς της αναπαράσταση της απελευθέρωσης, που προκαλεί ρίγη συγκίνησης κάθε χρόνο. Παντού άκουγε κανείς, αντιμνημονιακές συζητήσεις, οργή και  ανάθεμα για τους πολιτικούς που μας έφεραν μια δεύτερη Τουρκοκρατία.Οι πολιτικοί του μνημονίου, κρύφτηκαν και κανείς τους δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του σε τούτη τη λαμπρή γιορτή. Μοναδικός παρών από την πολιτική σκηνή, ήταν ο αντιμνημονιακός ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του ''Άρματος Πολιτών'' , Γιάννης Δημαράς, που είναι και Μεσσήνιος στην καταγωγή. Ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς που θεωρούσε την Καλαμάτα και ολόκληρη τη Μεσσηνία τσιφλίκι του, την ΄''έκανε'' σαν άλλος Αρναούτογλου για το ...εξωτερικό.  Γνωρίζει πλέον ότι είναι ανεπιθύμητος στην Μεσσηνία και ότι δεν θα έχει καμία τύχη στις προσεχείς εκλογές.
Η εφετινή επέτειος έχει ξεχωριστό νόημα καθώς ολόκληρος ο Ελληνικός λαός στενάζει κάτω από  την πιο βάρβαρη κατοχή που γνώρισε ποτέ η πατρίδα μας,καθώς προδότες, επίορκοι και δοσίλογοι πολιτικοί, μας παρέδωσαν στα νύχια των γερακιών της άγριας δύσης.Η κατοχή από τους τοκοφλύφους του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατάργησε όλα τα εργασιακά κεκτημένα και κηδεμονεύει πλέον την Εθνική μας ανεξαρτησία, αξίες και ιδανικά για τα οποία πάλεψαν οι αγωνιστές του '21. Εκείνοι έδιωξαν τον ξένο και τον ντόπιο τσιφλικά και εμείς σήμερα,ως άξιοι απόγονοί τους, οφείλουμε να αγωνιστούμε και να διώξουμε τους σύγχρονους δυνάστες
και πρώτα-πρώτα όλους τους μνημονιακούς πολιτικούς.Όλους όσους είπαν έστω και ένα ''ΝΑΙ'' στα αφεντικά της κόλασης, τους ΔΝΤούδες και στα λοιπά μασωνοσιωνιστικά κοράκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Οι εκλογές είτε τώρα, είτε κάποια άλλη στιγμή θα γίνουν και το πιο δυνατό όπλο είναι η ψήφος μας. Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να δοθεί σε μνημονιακούς πολιτικούς και σε όσους κυβέρνησαν από το '74 και δώθε.  Έτσι μόνο θάρθει ξανά η λευτεριά και θα ανακουφιστεί η ταραγμένη από τους σύγχρονους Πήλιους Γούσηδες, ψυχή των αγωνιστών του '21.

ΦΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ     






























Δεν υπάρχουν σχόλια: