15 Μαρτίου 2012

Έλληνες αντισταθείτε!!!

Δυστυχώς ,για μια ακόμα φορά στις 31-1-2012 το βράδυ παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τους εργολάβους της εθνικής παρακμής, να συνεχίζουν ανενόχλητοι την προσπάθειά τους για την αποδόμηση των βασικών αξιακών σταθερών αυτής της έρμης της πατρίδας, από το γνωστό τηλεοπτικό τους εφαλτήριο.
Σειρά αυτή τη φορά είχε ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της Ελληνικής κοινωνίας η εκκλησία .Αυτοί οι τύποι με τις άσχημες μουτσούνες (βλέπε αρχαίο γνωμικό οιάδε μορφή οιάδε ψυχή) που αποτελούν την παρακμιακή αξιακά παρέα, του ράδιο αρβύλα Κανάκης και σία . Έδωσαν ρεσιτάλ προσβολής και ασέβειας ,ενάντια στην χριστιανική μας πίστη και ορθόδοξη παράδοση.
 Αξίες δηλαδή που εκφράζουν και δομούν ψυχοδιανοητικά , την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού . Αλλά τι να περιμένει κανείς από τέτοιες αποχαυνωμένες προσωπικότητες που η ψυχοδιανοητική δομή τους , ενδεχομένως είναι κατώτερη εκείνης της αμοιβάδας . Τους χαρακτηρίζω έτσι γιατί πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιους που δεν σέβονται την πίστη και τις ιδέες των άλλων , έστω και εάν αυτές δεν είναι σύμφωνες με τις δικές τους , τους είδαμε λοιπόν την παραπάνω ημερομηνία να βυσσοδομούν λόγω και έργο ενάντια στα ιερά σύμβολα του χριστιανισμού . 

Έφθασαν στο σημείο οι αρρωστημένοι νόες τους ,να παρουσιάζουν τους ιερούς ναούς σαν κέντρα νυχτερινής διασκέδασης ,την αγία τράπεζα σαν μπάρα ποτάδικου ,το άγιο δισκοπότηρο σαν ποτήρι σερβιρίσματος παγωτού , τον σταυρό σαν άγκυρα πλοίου που βυθίζεται στη θάλασσα ,τον επιτάφιο φερόμενο επί της οροφής αυτοκινήτου και τέλος να παραφράζουν τα ιερά τροπάρια με σκοπό την γελοιοποίηση τους .
Ρε ,εκφραστές της απόλυτης σημερινής εθνικής παρακμής, εάν έχετε αρσενικούς αδένες στην συγκεκριμένη βιολογική περιοχή σας, εκδηλώστε αυτές τις προσβολές ενάντια και σε άλλες θρησκείες ,ιδίως κατά της Μουσουλμανικής .Δεν το κάνετε βέβαια, γιατί ξέρετε πως το κεφάλι σας θα φύγει από τους ώμους σας, καθ’ ότι οι μουσουλμάνοι αγαπούν, σέβονται και προστατεύουν τη θρησκεία τους και καλά κάνουν. Βρήκατε όμως την θρησκεία της αγάπης, της ανοχής και της συγχώρησης όπως είναι ο Χριστιανισμός, αλλά και επιπροσθέτως γιατί ζείτε σε μια χώρα στην οποία δυστυχώς οι νόμοι δεν λειτουργούν. Ρε μαχαλόμαγκες της αδιέξοδης θολοκουλτουριάρικης προοδευτικούρας και άδεια κρανία από κάθε αξία που χαρακτηρίζουν και δομούν τον Ελληνικό Πολιτισμό ,αυτά τα σύμβολα που εσείς σήμερα λιθοβολείται και χλευάζεται ,είχαν σαν σημείο αναφοράς οι αγωνιστές του 1821.Με σύνθημα για του Χριστού την πίστη ,την αγία και της πατρίδας την ελευθερία ξεσηκώθηκαν ενάντια στους Τούρκους .Και έρχεσθε εσείς σήμερα να σκυλέψετε επάνω στις ψυχές και το πνεύμα  τους χωρίς ίχνος ντροπής .Προφανώς πάσχεται από εσωτερική πνευματική αποχαύνωση είσθε αξιολύπητοι και το  χειρότερο είναι πως δεν μπορείτε να το καταλάβετε ώστε να προσπαθήσετε να το διορθώσετε .Στο σημείο αυτό θέλω να εξηγήσω γιατί άργησα να καταγγείλω την συμπεριφορά αυτών των τύπων .Περίμενα να δω μήπως και παρέμβει επιτέλους αυτό το περίφημο Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο τηλεόρασης ή κάποια άλλη δημόσια αρχή προκειμένου να τους βάλει στην θέση τους. Μάταια όμως, τίποτα δεν συνέβη έως τώρα και αυτοί οι τύποι συνεχίζουν ανενόχλητοι να αποδομούν πρόσωπα σύμβολα και αξίες χωρίς κανένας να τους ενοχλεί. 
Άραγε έχει διαλυθεί το συμπάν σε αυτή την χώρα; Δεν λειτουργεί καμία αρχή; Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο; Επίσης εκκωφαντική είναι και η έως τώρα σιωπή της εκκλησίας . Είναι δυνατόν η εκκλησία σε μια τέτοια προσβολή των συμβόλων που εκφράζουν την πνευματική της υπόσταση, να παραμένει σιωπηλή και να μην αντιδρά ;
 Κλείνοντας θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους διαβάσουν αυτό το κείμενο για το τραχύ και σκληρό ύφος του λόγου μου αλλά και για τους χαρακτηρισμούς. Δεν με εκφράζουν ούτε με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο όμως όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους τύπους, οφείλεις να τους λιθοβολείς λεκτικά μήπως και συνέλθουν , ώστε να σταματήσουν επιτέλους το έργο της αποδόμησης του αξιακού γίγνεσθαι της πατρίδας μας, που έχουν αναλάβει εργολαβικά μαζί με κάποιους όμοιους τους .
Έλληνες αντισταθείτε γιατί χανόμαστε, σηκωθείτε από την ραστώνη του καναπέ και την αιθαλομίχλη της τηλεόρασης και όλοι μαζί να αγωνισθούμε για την σωτηρία της πατρίδας και του πολιτισμού μας, αλλιώς δεν έχουμε σαν κοινωνία καμία τύχη .
                                                 
  Γεώργιος  Ν. Δαβίλλας
       Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεσσήνης
&
Πρόεδρος ΝΠΔΔ Αρχαία Μεσσήνη

         ΤΗΛ. 6972448312            

Δεν υπάρχουν σχόλια: