28 Μαρτίου 2012

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Σταύρος Δήμας

Με μια αποκάλυψη του ιδίου στη Βουλή, ο Σταύρος Δήμας έδωσε τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών. Ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές και δεν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.
Για τους γνώστες του πολιτικού σκηνικού της Κορινθίας αυτό ήταν γνωστό εδώ και καιρό μιας και ο Δήμας δεν θα ήθελε να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα σε περίπτωση ταυτόχρονης υποψηφιότητας δικής του στο Επικρατείας και του υιού του Χρίστου στην Κορινθία.

Με τη γνωστοποίηση αυτή φαίνεται ότι "κλειδώνει" οριστικά η συμμετοχή του Χρίστου Δήμα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία και ο Σταύρος Δήμας θα μπορέσει να συνδράμει τα μέγιστα στην προσπάθειά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο Αντώνης Σαμαράς είχε αφήσει στην ευχέρεια του κ. Δήμα την απόφασή του για το τι θα κάνει τελικά στις επικείμενες εκλογές.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μεταφέρει στον υπουργό Εξωτερικών την απόφασή του να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Η εξέλιξη αυτή, πάντως, ενισχύει το υπερκομματικό προφίλ του κ. Δήμα, που σημαίνει ότι ενισχύεται το ενδεχόμενο να αναλάβει κομβικό ρόλο στην περίπτωση που απο τις επόμενες εκλογές προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας.
Diaprisios

Δεν υπάρχουν σχόλια: