28 Απριλίου 2012

Και νέα βαρύτατα αδικήματα έκρινε ο εισαγγελέας για τον κύριο Λιάτσο!

20120427-210942.jpgΟ εισαγγελέας ενώπιον του οποιου οδηγήθηκε κατά την αυτόφορη διαδικασία ο κύριος Λιάτσος, διέταξε περαιτέρω προανάκριση καθόσον έκρινε οτι υπάρχουν και νεά σοβαρότερα αδικήματα εκτός από την παραβίαση της δικαστικής απόφασης, Για την οποία συνελήφθει.
Ο κύριος Λιάτσος θα δικαστεί στο τριμελές πλημμελειοδικείο αντί του μονομελούς όπως προβλέπεται με την απλή αυτόφορη διαδικασία.
Αυτή η απόφαση τιμά τον λειτουργό της δικαιοσύνης που όχι μόνον δεν λύγισε στις πιέσεις της διαπλοκής και τα βαρύγδουπα ονόματα που έκαναν παρεμβάσεις, αλλά αντελήφθει το βάθος της υπόθεσης και απέδειξε ότι είναι αποφασισμένος να ξετυλίξει όλο το κουβάρι.

Γράφαμε πριν για την επανάσταση των εισαγγελέων απέναντι στο τέρας της διαπλοκής. Αυτή η εξέλιξη είναι απόδειξη πως υπάρχουν άνθρωποι. Υπάρχουν Λειτουργοί. Υπάρχουν χαλκέντεροι, μη θεσιθήρες αγωνιστές που διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα ορθώνει ανάστημα εκεί που όλοι την θεωρούσαν “διεφθαρμένη”. Σε λίγο οι δυσφημιστές της χώρας θα κληθούν να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους. Και αυτοί οι εισαγγελείς θα μείνουν στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: