18 Απριλίου 2012

Aποτρόπαιο έγκλημα στην Μίνθη Ηλείας!

Ένας ηλικιωμένος άντρας βρέθηκε νεκρός στην Μίνθη πριν από λίγη ώρα. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε ημίγυμνος, και ξυπόλητος λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του δεμένος χειροπόδαρα και με το στόμα φιμωμένο. Εικάζεται πως βρισκονταν εκεί νεκρός τουλάχιστον 24 ώρες, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνω για τελευταίά φορά έδωσε σημεία ζωής χθες νωρίς το απόγευμα όπου τον επισκέφθηκε ο ανηψιός του και ΄μίλησαν, ο οποις τον βρήκε και σήμερα το μεσημέρι νεκρός σε απόσταση 100 μέτρων απο το σπίτι που έμενε ο 80χρονος. 
Yπάρχουν  ενδείξεις, πως έχει χτυπηθεί στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, πράξη η οποία έλαβε χώρα στο σπίτι του θανόντος, ενώ αργότερα τον έσυραν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, όπου και βρέθηκε νεκρός, γεγονός που επιβεβαιώσε και ο ιατροδικαστής κ Κοσμάς Αλεξίου.
Οι διωκτικές αρχές που βρίσκονται αυτήν την στιγμή, στον χώρο του εγκλήματος μελετούν όλες της λεπτομέρειες της εγκληματικής αυτής ενέργειας, ενώ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να καταυτάσει και ο ιατροδικαστής. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις οδηγούν στο σενάριο της ληστείας. Όπως λένε οι γείτονες πρόσφατα είχε πάρει και στην συνταξή  του καθώς και ότι θα πρέπει να είχε λεφτά αφου "δεν χάλαγε εύκολα". Πρέπει να σημειωθεί ότι η Μίνθη είναι ένα ορεινό χωριό στο οποίο κανείς δεν πάει για βόλτα εκτός και έχει γνωστούς ή λόγους  να περάσει απο κεί. Δηλαδή δεν είναι πέρασμα. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου έχει αναλάβει τις ερευνες για τον εντοπισμό των δραστών και εξετάζει κάθε ενδεχόμενο με ιδιαίτερη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: