22 Οκτωβρίου 2012

Καλαμάτα: Μεσσηνιακές ειδήσεις με την ΕΡΑ 107.2 FM

Υπέκυψε και η 34χρονη 
Υπέκυψε χθες στα τραύματά της σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, η Παναγιώτα Γ. Μαχαίρα 34 χρόνων, από τη Μεσσήνη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην οδό Αθηνών της Καλαμάτας, στις 9 Σεπτεμβρίου. Στο ίδιο τροχαίο είχε σκοτωθεί ακαριαία ο αρραβωνιαστικός της Λεωνίδας Τούμπανος, 39 χρόνων, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, όταν αυτό ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. 
Συντάκτης: Γιώργος Ξιάρχος 

Ληστεία σε ηλικιωμένους 
Ληστεία σημειώθηκε χθες στις 03.40 το πρωί, στο Αμπελόφυτο των Γαργαλιάνων, από δύο αγνώστους. Οι δύο δράστες, αφού διέρρηξαν παράθυρο μπήκαν στο σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων, με την απειλή μαχαιριού, τραυμάτισαν στα χέρια τον 81χρονο, καθώς και τη σύζυγό του χτυπώντας την, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα χρυσό σταυρό. Οι δράστες αναζητούνται. Συντάκτης: Γιώργος Ξιάρχος 

 Συνελήφθησαν για κλοπές 
Συνελήφθησαν 3 ΡΟΜΑ για δύο περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, σε σπίτια της Κορώνης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το μεσημέρι συνελήφθησαν τρεις ΡΟΜΑ, δύο γυναίκες, ηλικίας 42 και 33 ετών και ένας άντρας, ηλικίας 21 ετών, γιατί όπως διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας οι δράστες το πρωί, αφού διέρρηξαν δύο, αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα.



Βρέθηκε ο σκελετός αγνοούμενου
Βρέθηκε το Σάββατο στην Κοκκινοράχη Σταυροπηγίου Δυτικής Μάνης, 200 περίπου μέτρα βόρεια της Μονής Ανδρουμπεβίτσης, ένας 88χρονος, ο οποίος είχε εξαφανισθεί από τις 24 Φεβρουαρίου του 2007. Ειδικότερα ο 88χρονος βρέθηκε σε σκελετοποιημένη κατάσταση, σε δύσβατη θαμνώδη και βραχώδη περιοχή. Κοντά στο πτώμα βρέθηκε μία κυνηγητική καραμπίνα. Ενεργείται προανάκριση. Συντάκτης: Γιώργος Ξιάρχος 

Συνεχίζεται η αποχή των Δικαστικών 
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων από σήμερα έως και την 04 Νοεμβρίου του 2012 αποφάσισαν τόσο η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσαν το Σάββατο, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: