26 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΕ:Μαζί, είμαστε ένα - Νέα εποχή με επίκεντρο τον άνθρωπο

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας εταιρικής τοποθέτησης τουΟΤΕ, που αποτυπώνει ξεκάθαρα την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας. 
Συγκεκριμένα, με σημείο αναφοράς τον πελάτη και τη σχέση που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μαζί του, o OTE παρουσιάζει την καινούργια εταιρική του επικοινωνία και μπαίνει σε μια νέα εποχή. 
Στόχος του αποτελεί η καθημερινότητα των πελατών να γίνει έμπνευση για την περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών του, αλλά και την παροχή μιας ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης.
Με οικονομικές προτάσεις, όπως τα προγράμματα OTE Double Play, προσιτή ψυχαγωγία, όπως ο ΟΤΕ ΤV, και σύγχρονη εξυπηρέτηση, ο ΟΤΕ έρχεται ακόμη πιο κοντά στον πελάτη και επιδιώκει με αξιοπιστία, αμεσότητα και ειλικρίνεια να αποτελεί την πρώτη του επιλογή για ποιοτική επικοινωνία. «Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΤΕ έχει κάνει άλματα μπροστά όσον αφορά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στη δημιουργία καινοτόμων και χρηστικών λύσεων, στην τιμολογιακή του πολιτική και στην εξυπηρέτηση των πελατών του», τονίζεί ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του ΟΤΕ, Ζαχαρίας Πιπερίδης. Προσθέτει, δε, ότι «ο ΟΤΕ εμπνέεται από την καθημερινότητα των πελατών του, ακούει τις ανάγκες τους και ανταποκρίνεται σε αυτές με όρεξη, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη γιατί προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, γιατί αποδεικνύουμε με πράξεις ότι μαζί με τον πελάτη είμαστε ένα».
Να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας είναι προσβάσιμο στο http://www.youtube.com/watch?v=lC9db6Co_fg&feature=plcp

Δεν υπάρχουν σχόλια: