7 Νοεμβρίου 2012

Μπουρδολογία και ρεσιτάλ υποκρισίας Σαμαρά στη Βουλή

Σε μια άνευ προηγουμένου μπουρδολογία και ρεσιτάλ υποκρισίας  επιδόθηκε προ ολίγου στη Βουλή ο πρωθυπουργεύων στη συγκυβέρνηση της εξαθλίωσης Α.Σαμαράς, θεωρώντας υπεύθυνους για την κατάντια μας εκείνους που δεν κυβέρνησαν ποτέ!!!
Δεν ''ξέρει'' και δεν είπε τίποτα για τους πραγματικούς υπαίτιους της σημερινής Ελληνικής τραγωδίας, ήτοι την παράταξη του και το συνεταιράκι του σήμερα, το ΠΑΣΟΚ, που κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια και έκαναν τη χώρα Ουγκάντα.Είπε μεταξύ άλλων ότι θα ξεφύγουμε από το χρέος και θάχουμε ανάπτυξη!!! Με τι τρόπο αναρωτιέται κάθε κοινός νους;;; Με απάνθρωπα μέτρα και δόση στη δόση για να πληρώνουμε παράνομα πανωτόκια στους τοκογλύφους;;;


Ξέχασε την δική του ''μεγαλειώδη'' και άκρατη  ρουσφετολογία, την συμμετοχή του σε κυβερνήσεις    που μάτωσαν τους εργαζόμενους και άνοιξαν πληγές στην Ελλάδα(βλέπε διάλυση Γιουγκοσλαβίας), τις αμέτρητες κωλοτούμπες του, που ούτε ο Βέγγος στον παλιό σινεμά δεν έκανε. Λέγεται ότι ο ''εθνάρχης'' τον είχε αποκαλέσει κωλόπαιδο.Δεν ξέρουμε αν αληθεύει, αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά.Είναι πέρα για πέρα υποκριτής, ψεύτης και επικίνδυνος για τη χώρα.
ΔΥΣΤΥΧΏΣ ως φαίνεται τα μέτρα του θανάτου θα περάσουν, γιατί υπάρχουν ''κότες'' που τον ακολουθούν, αλλά ο πολιτικός του θάνατος είναι σίγουρος και μάλιστα σύντομα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: