26 Ιανουαρίου 2013

Ιθώμη:Ο Σαλτιμπάγκος του διαδικτύου και ο τάφος του Αριστόδημου


Ορισμός της έννοιας ''Σαλτιμπάγκος'': Κυριολεκτικώς ως σαλτιμπάγκος ορίζεται ο μεσαιωνικός υπαίθριος γελωτοποιός, όπου καθήκον του είναι η διασκέδασις των συνδαιτυμόνων. Σήμερον, σαλτιμπάγκος είναι ο προκαλών τον γέλωτα με την συμπεριφορά του.

Σαλτιμπάγκο λοιπόν μας θυμίζει ο διαχειριστής του www.arxaiaithomi.gr , οποίος χαρακτηρίζει με τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό ''γελοίο'' το περσινό(01/04/2012) πρωταπριλιάτικο ψέμα μας  με τίτλο:''Αμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!! Βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Μεσσήνης,Αριστόδημου'' .Το σχετικό link και το γεμάτο χολή σχόλιο του μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.arxaiaithomi.gr/2012/04/01/amythitos-arxaiologikos-thisauros-bre/ 

Ο τυ(μ)πά(γ)κος λοιπόν αυτός αυτογελιοποιείται με το σχόλιο του αυτό, αφού χαρακτηρίζει γελοίο ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα που σκοπό έχει να χαρίσει γέλιο στη σημερινή γεμάτη θλίψη , λόγω κρίσης, εποχή μας. Θέλει να μας στερήσει ο τυπάκος αυτός το δικαίωμα στην ελάχιστη χαρά που μπορεί να μας δώσει η πρωταπριλιά , αφού το χαμόγελο μας το στέρησαν οι μνημονιολάγνοι.

O λόγος ανεξήγητος σε εμάς, διότι δεν προηγήθηκε κάτι που να προκαλέσει τέτοια επίθεση στο Ithomi News.  Η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι η ζήλια, η κακία και  ο φθόνος για το Ithomi News, γιατί  όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Σημειωτέον ότι είναι ο πρώτος που είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.Μάλιστα το αναδημοσίευσε, όπως επίσης αναδημοσίευσε και την διευκρίνηση που αναρτήσαμε το βράδυ της πρωταπριλιάς. Στην συνέχεια περίπου οκτώ μήνες αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι είχε προσθέσει κάτω από το πρωταπριλιάτικο μας, στην σελίδα του, το απαράδεκτο σχόλιο με το ''γελοίο δημοσίευμα''. Στο μεταξύ σε όλο αυτό το διάστημα εξακολουθούσε να μας συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σαφέστατα πρόκειται για ένα πισώπλατο και άνανδρο κτύπημα από ένα, υποτιθέμενο έως τότε φίλο. 
Αυτόν τον τυπάκο τον θεωρούσαμε φίλο εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια!!! Αλλά τέτοια γεγονότα είναι ευκαιρία να αποκαλύπτεται ο κάθε τέτοιου είδους ''φίλος''... Τον γνωρίζουμε από το 1978, τότε που άνοιξε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων στη Βαλύρα, τότε που πρωτοστάτησε όπως λέει να δημιουργηθεί κάποια τοπική κομματική οργάνωση  ...που θα έφερνε την αλλαγή!!! Ύστερα για πολλά χρόνια τον χάσαμε. Τώρα νάτος πάλι συνταξιούχος και σούπερ αντίπαλος των μνημονιακών και όσων μας κατάντησαν έτσι όπως μας κατάντησαν. Τιμητής των πάντων που αναθεματίζει  τους κακούς και προδότες πολιτικούς.
Αυτός είναι που εσχάτως μας έλεγε ότι όλοι οι μπλόγγερς πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μην χτυπάει ο ένας τον άλλονε, να παλέψουμε όλοι μαζί εναντίον των προδοτών πολιτικών και άλλα τέτοια γινωμένα και άγουρα.  Τώρα τι να του πεις;;; Γράψε μας κι' άλλα φιλαράκο.Το διαδίκτυο χρειάζεται και τους σαλτιμπάγκους να γελάμε βρε αδελφέ και λιγάκι, γιατί και το γέλ(ο)ιο είναι πια είδος πολυτελείας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: