16 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίπρας: Αλλάζουν τους εκλογικούς νόμους γιατί μας φοβούνται

Στο φόβο της κυβέρνησης απέναντι στη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε την επιχείρηση αλλαγής του εκλογικού νόμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές (αλλά και για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στις βουλευτικές) ο Α. Τσιπρας.
«Αν πράγματι δεν είχε διαμορφωθεί ένα κλίμα συντριπτικής δυναμικής για το ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στο εκλογικό σώμα, δε θα έσπευδαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να αλλάξουν τους εκλογικούς νόμους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και να ανοίξουν μια συζήτηση για το πώς θα κλέψουν τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ και να αλλάξουν εκλογικούς νόμους τώρα και να μοιράσουν μεταξύ τους το bonus στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο Α. Τσίπρας.
 «Αυτά και μόνο είναι σημάδια ένδειξης ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκτήσει μια δυναμική και μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό. Οφείλω δε να σας πω ότι αυτή η δυναμική θα πολλαπλασιαστεί όταν τεθούν με ωμό τρόπο όπως τίθενται κάθε φορά πριν από την κάλπη τα διακυβεύματα, τα διλήμματα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: