21 Ιανουαρίου 2014

Τραγωδία στο Φαρμακονήσι:12 γυναικόπαιδα βορά στους τούρκους ρατσιστές δουλέμπορους. Ούτε ένα δάκρυ από τα ντόπια “ευαίσθητα” καθάρματα!!!

9 παιδια και 3 γυναίκες – προσφυγόπουλα, αγνοούνται στο Αιγαίο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ από τους τούρκους ρατσιστές δουλέμπορους και τους ντόπιους συνεργούς τους.

Την ίδια στιγμή, δεκάδες χιλιάδες ισλαμοφασίστες μαχαιροβγάλτες, κυκλοφορούν στην Ελλάδα με ΑΣΥΛΟ!!!

Τα ντοπια καθάρματα που κάνουν δουλειές μαζί τους και με την ΜΙΤ, δεν θα αρθρώσουν ούτε ένα δάκρυ για αυτά τα νεκρά παιδιά. Αντίθετα, αν φάει καμμια σφαλιάρα κάποιο ισλαμοφασιστικό κτήνος σαν τον πακιστανό βιαστη ανήλικου μετανάστη στη Νίκαια, θα βγουν να ουρλιάζουν.

Δείτε το βίντεο:


Τα προσφυγόπουλα και οι μανάδες βλέπετε, δεν παράγουν. Ενώ οι ισλαμοφασίστες επιδοτούνται με δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος που εξαγοράζουν δικηγόρους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, “ευαισθησία”.

Τα προσφυγόπουλα δεν μπορούν να δουλέψουν σε “Ολυμπιακά έργα”. Άρα γιατί να νοιαστούν οι εργολάβοι της ενημέρωσης;

Οι μανάδες δεν θα πάρουν όπλο για να σφάξουν Έλληνες όταν δώσει το σύνθημα ο μουφτής. Άρα δεν επιδοτούνται.

Εσείς λοιπόν που σκούζετε επί μήνες για μία σφαλιάρα ανελλήνιστου ρατσιστή, είστε συνένοχοι στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Που γίνεται μάλιστα στην πατρίδα του ανθρωπισμού.

Οι Έλληνες ξέρουμε καλά και από ισλαμοφασισμό και από προσφυγιά.

Απελάστε λοιπόν τους ισλαμοφασίστες, ανοίξτε την αγκαλιά σας στους πραγματικούς πρόσφυγες.

Μην μολύνετε άλλο αυτόν τον ιερό τόπο.

Η είδηση:

Τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Σκάφος με 28 επιβαίνοντες παράνομους μετανάστες  2 Σύριου  και οι υπόλοιποι Αφγανοί ανετράπη με αποτέλεσμα να αγνοούνται 12 άτομα εκ των οποίων 9 παιδιά και τρεις γυναίκες, κατά δήλωση τους.

Το πρωί το σκάφος εντοπίστηκε από το πλωτό του λιμενικού που έσπευσε στο σημείο για να ρυμουλκήσει το 8μετρο ξύλινο αλιευτικό Τουρκικού τύπου.

Κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης 2 άτομα έπεσαν στη θάλασσα και οι υπόλοιποι  μετακινήθηκαν προς εκείνη την πλευρά της βάρκας για να τον πιάσουν με αποτέλεσμα να χαθεί το κέντρο βάρους της βάρκας και να ανατραπεί.

Οι άνδρες του λιμενικού κατάφεραν να περισυλλέξουν τα 16 άτομα όμως σε δύο λεπτά μέσα η βάρκα βούλιαξε και αυτοί που ήταν στην καμπίνα στο σύνολο τους 9 παιδιά και τρεις γυναίκες δεν κατάφεραν να βγουν με αποτέλεσμα να βυθιστούν και να θεωρούνται αγνοούμενοι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων πρόκειται για παιδιά ηλικίας από 1-10 ετών.

Οι άνεμοι που επικρατούσαν στην περιοχή έπνεαν  Νοτιοανατολικοί 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: