22 Μαΐου 2014

Κόβουν μισθούς και συντάξεις, αλλα η συμμορία Παπανδρεου θησαυρίζει! Ποια ανταγωνιστικότητα κύριε Σαμαρά;

Θέλετε να καταστρέψετε την ισχυρότερη οικονομία στον πλανήτη; 
Αυξήστε την τιμή της ενέργειας κατα 20%. 
Στην Ελλαδα αυξήθηκε εώς και 300% απο τους συμμοριτες του μνημονίου.
Η απάτη της πράσινης ανάπτυξης, της ολέθριας για την Ελληνική οικονομία κερδοσκοπίας που επέβαλλε ο Γιωργος Παπανδρεου. Κατευθυνοντας δισεκατομμύρια σε αντιαναπτυξιακές επενδύσεις, που κόστισαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας! Κόσμος έμεινε στον δρόμο, επιχειρήσεις έκλεισαν, τίμιοι Έλληνες αυτοκτόνησαν για να πλουτίσει μια παρέα καθαρμάτων και οι γερμανοι εξαγωγείς. Αυτο το μεγα έγκλημα όμως συνεχίζεται. Συνεχίζεται υποθηκευοντας το μέλλον της χώρας.
Απλά και όμορφα λοιπόν, για να γίνει απολύτως κατανοητό: Πολλοί άσχετοι μιλούν για “κινεζοποιηση”. Στην Κίνα λοιπόν κύριοι άσχετοι, ο βασικός μισθός τετραπλασιαστηκε σε λίγα χρόνια, χωρίς να μειωθεί ο ρυθμός ανάπτυξης! Όταν όμως μετά
την παγκόσμια κρίση αυξήθηκε το κόστος ενέργειας κατα μόλις 10%, αυτο κόστισε 3 ποσοστιαίες μονάδες στην Κινέζικη οικονομία!
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν; Εδώ η βενζίνη εχει διπλασιαστεί, το πετρέλαιο θέρμανσης εχει τριπλασιαστεί και το ρεύμα εχει πάρει φωτιά. Ποια ανάπτυξη; Ποια ανταγωνιστικότητα; Ποιες θυσίες με περικοπές; Μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα που πρεπει να σταματήσει. Ας σταματήσει ΤΩΡΑ. 

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια: