21 Ιουνίου 2014

Στη Μεσσηνία αύριο Κυριακή ο υφυπουργός άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος

Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται αύριο Κυριακή ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Είναι η πρώτη επίσκεψη του υφυπουργού στην Καλαμάτα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν ευχάριστα νέα για υποθέσεις της Μεσσηνίας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Λαμπρόπουλος ορίστηκε υφυπουργός Εθνικής Αμυνας από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με στόχο μεταξύ άλλων να ανακόψει την καθοδική πορεία της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία.

Για αυτό εκτιμάται ότι ο κ. Λαμπρόπουλος θα επισκέπτεται συχνά το νομό και φυσικά δεν θα έρχεται με… άδεια χέρια. Ετσι και αλλιώς υπάρχουν ανοιχτά μεγάλα θέματα για τη Μεσσηνία, όπως το φυσικό αέριο, η υπογραφή της νέας σύμβασης με το "Μορέα" ώστε να ολοκληρωθεί ο περιφερειακός της Καλαμάτας, ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη και φυσικά η δημοπράτηση του Καλό Νερό - Τσακώνα.
Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Μεσσήνιος υφυπουργός, αύριο το μεσημέρι, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, μετά την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: