21 Ιουλίου 2014

ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 7 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Γιώργος Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Μεσσηνίας:
«Δικαιώνεται καθημερινά μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια. Αγαπάμε και πιστεύουμε αυτό που κάνουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά ακόμη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Μεσσήνιους για την αγάπη και την στήριξη που καθημερινά μας δείχνουν»

Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες επτά (7) σημαντικών έργων του τομέα Υγείας στη Μεσσηνία και αναμένεται το επόμενο 15νθήμερο η υπογραφή των συμβάσεων από το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιο Μπέζο και το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη με τους αναδόχους.

Ειδικότερα, πρόκειται για επτά (7) σημαντικά έργα ενταγμένα το προηγούμενο διάστημα στο ΠΕΠ Πελοποννήσου συνολικού προϋπολογισμού 3.538.000€.

Αυτά είναι:

1. Προμήθεια εξοπλισμού μαγειρείων-πλυντηρίων, Π/Υ 545.000 €
2. Προμήθεια συγκροτήματος παραγωγής οξυγόνου, Π/Υ 558.000 €
3. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανογράφησης, Π/Υ 245.000 €
4. Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των Η/Μ, Π/Υ 400.723 €
5. Κατασκευή Π.Ι Μεθώνης- Δήμου Πύλου-Νέστωρος, Π/Υ 270.000€
6. Κατασκευή Π.Ι Βλαχόπουλου- Δήμου-Πύλου Νέστωρος, Π/Υ 260.000€.
7. Αναδιαρρύθμιση ισογείου των εξωτερικών ιατρείων-Διοίκησης του Γ.Ν-Κ.Υ. Κυπαρισσίας, Π/Υ 1.250.000€
Ταυτόχρονα σημειώνεται ότι πολύ θετικά προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του Π.Ι Πεταλιδίου Π/Υ 307.000€.
Εν αναμονή της υπογραφής των συμβάσεων και της έναρξης των εργασιών των ανωτέρων έργων ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Νοιώθουμε  ικανοποιημένοι  που καταφέραμε και ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση της ωρίμανσης, της ένταξης και της διαγωνιστικής διαδικασίας-ανάθεσης επτά (7) σημαντικών έργων Υγείας στη Μεσσηνία. Επτά έργων που θα συμβάλουν  καθοριστικά τόσο στην αναβάθμιση της ποιότητας των υγειονομικών υπηρεσιών όσο και στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων. Τώρα πια μας απομένει η δεύτερη και τελευταία φάση της υλοποίησης των έργων.

Στόχος μας είναι το 2015 να μας βρει με την ολοκλήρωση και την παράδοση αρκετών από αυτών. Για αυτό και το επόμενο διάστημα θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά την πορεία τους.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους συνεργάτες μου και στα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας που έφεραν σε πέρας ένα τόσο δύσκολο έργο.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη όπως επίσης και τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας συμπατριώτη μας και Δήμαρχο Τριφυλίας κ.Παναγιώτη Κατσίβελα για τη συνεργασία τους και την συνεχή τους αρωγή και στήριξη».



Δεν υπάρχουν σχόλια: