22 Ιουλίου 2014

ΦΡΙΚΗ:ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

φρικη1

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Σε αποκλειστικότητα οι απαγορευμένες φωτογραφίες των μακάβριων ευρημάτων από τον τόπο του πολύνεκρου αεροπορικού δυστυχήματος. Ανέκδοτο υλικό από την επίσκεψη των πραγματογνωμόνων του ΟΣΚΕ καθώς και των Μαλαισιανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων.

φρικη2

φρικη3
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο εθελοντή μαχητή γαλλικής υπηκοότητας και ρωσικής καταγωγής, γνωστού διανοούμενου, ηθοποιού και ποιητή που επιχειρεί αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της Νέας Ρωσίας έχοντας αφήσει στο Παρίσι παιδιά και εγγόνια.

Είναι στέλεχος της ηγετικής ομάδας των πολιτικών ανδρών της Νέας Ρωσίας και ένας από τους επιστήθιους του Κυβερνήτη της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ,Πάβελ Γκουμπάρεβ. Η δράση του έχει επανειλημμένα προβληθεί από τα ρωσικά ΜΜΕ και όχι μόνο (life news).

φρικη4



φρικη5




φρικη6









φρικη7







Οι διασώστες συνεχίζουν το επίπονο έργο της περισυλλογής των νεκρών επιθεωρούμενοι από τους παρατηρητές του ΟΣΚΕ. Τα συντρίμμια του μαλαισιανού αεροσκάφους καθώς και τα σώματα των άτυχων επιβατών είναι διάσπαρτα σε μια ακτίνα πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων συμπεριλαμβανομένης και αστικής ζώνης


φρικη8


φρικη9




φρικη10







φρικη11

Το Σάββατο ο εκπρόσωπος τύπου εκτάκτων συνθηκών της Ουκρανίας, Andriy Lysenko ανακοίνωσε:

“Ως τις 19 Ιουλίου εντοπίστηκαν 186 σώματα. Η ζώνη η οποία πρέπει να επανεξεταστεί εκτείνεται σε 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα, έχουν ήδη επιθεωρηθεί τα 18.


φρικη12






φρικη13





φρικη14







 επιχείρηση της περισυνέλεξης των σορών συνεχίζεται με αναπαραγόμενα ψεύδη ότι οι δυνάμεις πολιτοφυλακής που ελέγχουν την περιοχή επεμβαίνουν στην έρευνα και ότι δεν απέκλεισαν την περιοχή. Παρά τις διαμαρτυρίες των επιθεωρητών του osce ότι επιβλέπονταν από τους μαχητές της πολιτοφυλακής παραδέχθηκαν ότι αυτό τους πρόσφερε ασφάλεια.Ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας Ντόνετσκ Αlexandr Borodai αρνήθηκε τις αναφορές για αναμειξη στην περιοχή του δυστυχήματος.

φρικη15

φρικη16








φρικη17










Τόνισε ότι οι κάτοικοι της περιοχής ακολούθησαν τις διεθνείς εκκλήσεις να αφήσουν τον τόπο ανέγγιχτο αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει επείγουσα ανθρωπιστική ανάγκη για υγειονομικούς λόγους να απομακρυνθούν το συντομότερο τα σώματα που βρίσκονται σε αποσύνθεση. Επίσης δήλωσε ότι οι διεθνείς πραγματογνώμονες όφειλαν να έχουν έρθει πολύ πιο νωρίς. Κάτοικοι διαμαρτύρονταν έντονα για τη δυσοσμία που είναι απερίγραπτη.


φρικη18





φρικη19






φρικη20
“Δεν είμαστε ενθουσιασμένοι που ανάμεσα στους πραγματογνώμονες της διεθνούς κοινότητας υπάρχουν δεκάδες που προέρχονται από το Κιέβο.Μας ενδιαφέρει μια αντικειμενική διερεύνηση.”rt


φρικη21






φρικη22








dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: