30 Ιουλίου 2014

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης: «Παραδίδουμε σε χρόνο ρεκόρ, ασφαλές και ολοκληρωμένο το δρόμο στο Μελίσσι»

«Αντιδράσαμε ακαριαία στο πρόβλημα, αποκαταστήσαμε τη βατότητα του δρόμου σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα και προσφέρουμε ασφαλή και ολοκληρωμένη λύση στο Μελίσσι» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε καταρρεύσει από τη διάβρωση της θάλασσας και ευχαρίστησε την εταιρεία ΤΕΡΝΑ η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημά του και προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να εκτελέσει το έργο.

Παρόντες κατά την ολοκλήρωση του έργου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου, οι Δήμαρχοι Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο νυν κ. Αντώνιος Κλαδούχος και ο νέος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο υπεύθυνος του έργου εκ μέρους της εταιρείας ΤΕΡΝΑ.
Οι εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε διάστημα οκτώ ημερών, περιλάμβαναν καθαρισμό των σαθρών, τοποθέτηση συρματοκιβωτίων, θωράκιση με λιθοριπές και την ασφαλτόστρωση του δρόμου. Το οδικό τμήμα στο Μελίσσι Κορινθίας παραδίδεται σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου στην κυκλοφορία, αφού ολοκληρωθούν οι διαγραμμίσεις και σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και την Αστυνομία.
Φωτογραφίες από το σημείο μπορείτε να βρείτε στους κάτωθι συνδέσμους:


Δεν υπάρχουν σχόλια: