19 Αυγούστου 2014

Μεσσηνία:Σοκ στη Κορώνη-Εξάχρονο κοριτσάκι πάνω σε ακυβέρνητο φουσκωτό-Νεκρός ο 50χρονος πατέρας του!!!

Μόνο του σε ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος στην Κορώνη Μεσσηνίας βρέθηκε ένα εξάχρονο κορίτσι όταν ο 50χρονος πατέρας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα και βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή «Περούλια», Κορώνης.
Η Λιμενική Αρχή Κορώνης ενημερώθηκε για το συμβάν πτώματος αγνώστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, από διερχόμενο σκάφος το οποίο και ανασύρθηκε στην ακτή.Παράλληλα, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες. Τελικά το σκάφος με επιβαίνοντα την ανήλικη, καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε στην περιοχή «Αγίας Τριάδας» Κορώνης από λουόμενους.Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και για προληπτικούς λόγους παρελήφθη από τους οικείους του.Η σορός, αναγνωρίσθηκε από συγγενείς του άτυχου άντρα ενώ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: