22 Αυγούστου 2014

Μεσσηνία:Δυσανάλογος συνωστισμός μπράβων και νονών νύχτας

Το εγκληματικό «ιδίωμα» της Μεσσηνίας με την πολυετή δράση εγκληματικών οργανώσεων που θα… ζήλευαν συμμορίες της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης αλλά και σειράς αιματηρών περιστατικών φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τη διπλή δολοφονία των δύο άτυχων νεαρών στην περιοχή της Καρδαμύλης!
Η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια φέρεται να σχετίζεται με το εμπόριο αναβολικών και συμπληρωμάτων διατροφής σε γυμναστήριο της πόλης, ενώ δράστες είναι δύο 19χρονοι «θαμώνες» των ίδιων χώρων.
Ωστόσο, στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη υπενθύμιζαν ότι στην Καλαμάτα και στις γύρω περιοχές έχει υπάρξει «συσσώρευση μπράβων και νονών νύχτας» και άλλων κακοποιών όπως και σωρεία εγκληματικών ενεργειών, αναντίστοιχη των 180.000 κατοίκων του νομού. Στην περιοχή αυτή έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τέσσερις δολοφονίες που αποδίδονται στο οργανωμένο έγκλημα, δεκάδες ληστείες τραπεζών αλλά και σειρά μεγάλων υποθέσεων εκβιάσεων αλλά και ναρκωτικών που αποδίδονται στη δράση συμμοριών που επιχειρούν να… εκμεταλλευθούν την ανάπτυξη στην παραλιακή ζώνη αλλά και σε κεντρικές πλατείες της όμορφης πόλης. Πολλές δε από αυτές έχουν σχέση και με τη «μαφία» της πρωτεύουσας.

Βασίλης Λαμπρόπουλος/tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια: