4 Αυγούστου 2014

Ρόδος:Απίστευτα όργια με τουρίστριες για ένα ποτό!!! (Προσοχή:Βίντεο αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους!!!)

Εικόνες ντροπής, με τουρίστες να πίνουν θάλασσες αλκοόλ, να κυκλοφορούν γυμνοί και να επιδίδονται σε όργια, συμπλοκές και άλλες ακατανόμαστες και εξωφρενικές πράξεις έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές τον γύρο του κόσμου και έχουν γίνει πρωτοσέλιδα και όχι μόνο.
Καθημερινά στην περίοδο υψηλής τουριστικής κίνησης νέοι άνθρωποι, κάτωχροι και με μάτια θολά από την κραιπάλη της προηγούμενης νύχτας, περιφέρονται άσκοπα λες και δεν ξέρουν πού ακριβώς θέλουν να πάνε.
Πολλοί βρίσκονται ξαπλωμένοι δεξιά κι αριστερά στους δρόμους, ανάσκελα σε κωματώδη κατάσταση, πεσμένοι στα ρείθρα των πεζοδρομίων ανάμεσα σε άδεια κουτάκια μπίρας, ενώ τα ίχνη αίματος στον δρόμο, απόρροια ακόμη μίας νυχτερινής συμπλοκής μεθυσμένων, θεωρούνται θέαμα αυτονόητο…
Την ίδια στιγμή στα καταλύματα της περιοχής νεαρά κορίτσια ξυπνούν σε «ξένα» κρεβάτια δίπλα σε αγόρια, που ούτε καν θυμούνται το όνομά τους.
Είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από τον σάλο που προκλήθηκε από τα μαγνητοσκοπημένα πλάνα δύο μπαρ στη Μαγιόρκα που προσέφεραν δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες, που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας.
Μάλιστα βίντεο στο διαδίκτυο δείχνουν δεκάδες άντρες να περιμένουν στην ουρά και τις νεαρές τουρίστριες να είναι αφοσιωμένες στη… «δουλειά» για ένα δωρεάν ποτό!
Οι ισπανικές αρχές, επέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις, καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.
Τα κρούσματα νεαρών αλλοδαπών γυναικών που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες των νυχτερινών κέντρων και στη Ρόδο δεν αποτελούν κάτι το αξιοπερίεργο.
Με τη «βιτρίνα» του τουρισμού, δεκάδες πανέμορφες κοπέλες κάθε φυλής απ’ όλα τα μέρη του κόσμου βρίσκουν ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές με την ηδονή.
Κέντρα μετατρέπονται σε ερωτικές φωλιές και πρόθυμα κορίτσια δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
Τα κλου της βραδιάς είναι οι διαγωνισμοί μεταξύ των κοριτσιών που αναλαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό έρωτα με χρονομέτρηση, με νικήτρια όποια χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το «έργο» της!
Τα ερωτικά «πάρτι» που διαρκούν ατέλειωτες ώρες δεν περιορίζοντο μέχρι πρότινος στο Φαληράκι με πρωταγωνιστές κυρίως Αγγλους.
Αυτό που εκπλήσσει τουλάχιστον είναι βίντεο με τίτλο «Swedish teens public blowjobs in club Rhodos Greece», το οποίο είναι διαθέσιμο σε κοινή θέα, χωρίς κανένα περιορισμό σε χρήστες του διαδικτύου.
Σε αυτό εμφανίζονται σε μπάρ της Ρόδου δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, χειροκροτούμενοι και επικροτούμενοι από τους δεκάδες θαμώνες, που τους μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους επευφημούν.
Τα δύο ζευγάρια εμφανώς μεθυσμένα, αν όχι υπό την επήρεια άλλων ουσιών, δεν διστάζουν να λικνίζονται γυμνά προς τέρψιν όχι μόνο των θαμώνων αλλά και του παγκοσμίου internet, που σχηματίζει από μια μεμονωμένη ευτυχώς λήψη σε ένα νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, την εντύπωση ότι στο νησί γίνονται «σόδομα και γόμορα».
Εκπλήσσει ταυτόχρονα το γεγονός ότι υπάλληλος του κέντρου με τη σχετική ενδυμασία “Crew” παροτρύνει τα ζευγάρια να κορυφώσουν τις σεξουαλικές πράξεις στις οποίες επιδίδονται και προσπαθεί να ξεσηκώσει το πλήθος ενώ μόνο ως αστείο φαντάζει το γεγονός ότι μέσα στην αναμπουμπούλα των laser, των χειροκροτημάτων και των μαγνητοσκοπήσεων υπήρξε και κάποιος που επιχειρούσε μάταια να βάλει μια φοσφορούχα κίτρινη μπλούζα για να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του ενός εκ των δύο ανδρών, που χορεύει ασταμάτητα σε μπάρα του καταστήματος.
Δεν θα πρέπει να θεωρείται τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι τον Ιούλιο του 2010 η γνωστή εφημερίδα της Σουηδίας «EXPRESSEN» είχε ως πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της τη Ρόδο και την οδό Ορφανίδου, παρουσιάζοντάς την ως περιοχή «οργίων και ακόλαστων πράξεων».
Η εφημερίδα είχε καλέσει μάλιστα τους Σουηδούς γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να έρχονται για διακοπές στο νησί.
Η εφημερίδα, στο κύριο άνοιγμα της πρώτης σελίδας σε ρεπορτάζ της 31ης Ιουλίου 2010, παρουσίασε έναν ημίγυμνο άνδρα να κάνει στριπτίζ εντός του καταστήματος και να χορεύουν μαζί του περισσότερες από 200 γυναίκες, στην πλειοψηφία τους Σκανδιναβές!
Η Ορφανίδου χαρακτηρίζεται πλέον συνώνυμο της ακολασίας και της ακραίας μορφής διασκέδασης.
Ο δρόμος που πήρε το όνομά του από τον Καρπάθιο ήρωα του Β’ ΠΠ σμηναγό Παναγιώτη Ορφανίδη, έχει συνδέσει σήμερα το όνομά του με όργια και έντονη παραβατικότητα σε σημείο να δημιουργούνται καθημερινά επεισόδια λόγω μέθης που φτάνουν ακόμα και σε μαχαιρώματα!
Στο εξώφυλλο της εφημερίδας ο αναγνώστης διαβάζει επίσης με πηχυαίους τίτλους ότι «αναζητούνται νεαρές Σουηδέζες για να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό σεξ». Όπως αναφέρεται μάλιστα οι μπάρμαν στοιχηματίζουν μεταξύ τους με το ποσό των 5 ευρώ για το αν καταφέρουν να βρουν και να πείσουν τις κοπέλες αυτές να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία με την προϋπόθεση να είναι άνω των 18 ετών.
Πρόσφατα η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη προέβη σε διαβήματα υπέρ της επανόρθωσης της τουριστικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό μετά το αποκαρδιωτικό για τη χώρα μας πρώτο επεισόδιο εκπομπής ριάλιτι στο Channel 4, όπου εμφανίζονται στον Κάβο της Κέρκυρας Βρετανοί τουρίστες να μετέχουν σε σεξουαλικά όργια και βίαιους καβγάδες έπειτα από άγρια μεθύσια, χωρίς να υφίστανται κανέναν έλεγχο από καμία αρχή.
Στην εκπομπή προβάλλονται σκληρά στιγμιότυπα, με νέους να επιδίδονται σε πράξεις πέρα από τα όρια της κοσμιότητας, που οδηγούν σε οδυνηρά συμπεράσματα για τα θέρετρα τους είδους Μάλια, Λαγανάς, Καρδάμαινα, Φαληράκι και περαιτέρω γενικεύσεις για την Ελλάδα, πλήττοντας σοβαρά την «ατμομηχανή» της οικονομίας μας.
Ωστόσο ο «νεανικός εκτονωτικός» τουρισμός αποτελεί φαιά πτυχή της ελληνικής πραγματικότητας από παλιά…
Ακολουθούν τα Βίντεο ακολασίας:




Δεν υπάρχουν σχόλια: