11 Σεπτεμβρίου 2014

Πάμε για πρόωρες εκλογές-Δεν του βγαίνουν τα 180 ''κουκιά'' του Σαμαρά για πρόεδρο!!!

Πολύ μακριά από τον στόχο των 180 βουλευτών φαίνεται ότι βρίσκεται η κυβέρνηση, μιλώντας πάντα με τα σημερινά δεδομένα. 
Ο Άνεμος Αντίστασης κάνει μία ανάγνωση προθέσεων κυρίως των Ανεξάρτητων βουλευτών αλλά και των κομμάτων που έχει ρίξει δίχτυα η συγκυβέρνηση, εστιάζοντας σε αυτούς που είναι πιο πιθανοί να πουν το ΟΧΙ στον Σαμαρά, οδηγώντας την χώρα σε πρόωρες εκλογές! Η κυβέρνηση, έχει 154 βουλευτές, και απαιτούντα 26 επιπλέον βουλευτές!


Για τους Ανεξάρτητους βουλευτές, που είναι 24 (και ολοι να ψήφιζαν θα έλειπαν 2...) έχουμε:

1. Αυτοί που ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην κατηγορία αυτή, εντάσσονται οι Οδυσσέας Βουδούρης, και Πάρις Μουτσινάς (πρωην ΔΗΜΕΡ)που συμπλέουν 2 χρόνια τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης απόλυτη είναι και η Θεοδώρα Τζάκρη. Αρνητικός είναι και ο Μάρκος Μπόλαρης (πρώην ΠΑΣΟΚ) που βάζει ως προτεραιότητα την πτώση της κυβέρνησης, όπως και ο Παραστατίδης (πρώην ΠΑΣΟΚ) Δεδομένο το ΟΧΙ και του Νίκου Νικολόπουλου (πρώην ΝΔ), που συνεργάζεται επίσημα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Επίσης δεν θα στηρίξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, που είναι και αυτός που το έχει δηλώσει τις περισσότερες φορές τι θα κάνει στο συγκεκριμένο θέμα.

2. Αυτοί που είναι κοντά στο ΟΧΙ....

Σχεδόν αρνητικοί για φιλί ζωής στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με δηλώσεις τους παρουσιάζονται οι Γιωργος Νταβρής, Βασίλης Καπερνάρος, Χρυσούλα Γιαταγάνα (πρωην Αν. Ελλ).

Αν οι υπόλοιποι 14 ανεξάρτητοι βουλευτές (Ψαριανος, Λυκούδης, Οικονόμου, και λοιπή παρέα), υποθετικά στηρίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η συγκυβέρνηση θα είχε 168 βουλευτές, ή 171, αν οι 3 της δεύτερης κατηγοριας έκαναν θεαματική κωλοτούμπα.

Έτσι, η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει 9 τουλάχιστον  βουλευτές από τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις κομμάτων που δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ΚΚΕ, Αν. Έλληνες, Χρυσή Αυγή, και ΔΗΜΑΡ που πλην 3-4, δεν ψηφίζουν ουτε Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που μάλλον ήταν πρόταση στο κενό και σύσσωμη η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει.

Από τους Αν. Έλληνες επίφοβοι για κωλοτούμπα θεωρούνται είναι μόνοι οι Χαικάλης, και Μελάς που δύσκολα θα κάνουν το μεγάλο βήμα!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ 7-10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: