23 Σεπτεμβρίου 2014

Να γιατί οι Τούρκοι «τρέμουν» την Πολεμική Αεροπορία μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

greek-air-force
Θέλετε να μάθετε γιατί οι Τούρκοι χάνουν τον… ύπνο τους με τα ελληνικά «φτερά»; Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Τα ραντάρ αδυνατούν να εντοπίσουν τους πιλότους μας. Σχεδόν ακουμπούν το κύμα! Έτσι και αποφασίσουμε να περάσουμε το Αιγαίο γινόμαστε… άφαντοι!
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) είναι ο τρίτος κατ” αρχαιότητα Κλάδος των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων που αποτελεί και την πολεμική αεροπορική ισχύ της Ελλάδας. Πρώτιστη αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας είναι η φύλαξη και προστασία του ελληνικού εναέριου χώρου από κάθε είδους παραβιάσεις και η παροχή εναέριας υποστήριξης σε επιχειρήσεις τόσο στον Ελληνικό Στρατό όσο και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.


Οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας μας δεν κερδίζουν τυχαία τις εντυπώσεις ακόμα και των συναδέλφων τους από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ που θεωρούνται από τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο. Πρόκειται για ένα βίντεο-αφιέρωμα για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, που κάθε μέρα τα παλικάρια μας της H.A.F. «σκίζουν» τους αιθέρες απέναντι σε κάθε πρόκληση που έρχεται από τη γείτονα χώρα, για να είμαστε ελεύθεροι εμείς σήμερα. Τιμή και δόξα σε αυτούς που εκεί ψηλά δίνουν τις δικές τους μάχες!

Δείτε το βίντεο που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr και πραγματικά ανατριχιάστε με τους ημίθεους Ικάρους μας που κάθε μέρα δίνουν μάχη πάνω από τα νησιά μας σαν φύλακες Άγγελοι!
Βίντεο:
pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια: