20 Σεπτεμβρίου 2014

Τατσόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ, αυτό το κωλοκόμμα, έφερε τη διαφθορά!!!

Η μετάσταση του πασοκισμού
Αίσθηση προκαλεί για άλλη μια φορά ο Πέτρος Τατσόπουλος με τις σημερινές δηλώσεις του.

Μιλώντας για την διαφθορά στον Βήμα FM κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ως βασικό υπεύθυνο για την διαφορά στην χώρα μας, χαρακτηρίζοντάς το ως «κωλοκόμμα».
Διαβάστε την δήλωση του:
«Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι “όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία”, όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: από τη Ν.Δ. έως τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς… 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό.
Όλα μαζί μπήκαν, πρόβατα και ερίφια μαζί, κατέκλυσαν τους δημόσιους μηχανισμούς και είχαμε το πιο φαύλο κομματικό κράτος.
Δεν δαιμονοποιώ το ΠΑΣΟΚ, αλλά επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά.
Και το κλειδί σε όλη την κουβέντα που κάνουμε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν φέρνει διαφορετικό ήθος. Απλώς υιοθετεί το ήθος των προγενεστέρων».
Στον Πέτρο Τατσόπουλο απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ήδη ο συγκεκριμένος βουλευτής ξεκίνησε προεκλογική καριέρα για το Ποτάμι:
«Ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε κατά πως φαίνεται την προεκλογική του εκστρατεία… με πολύ βαρετό τρόπο: χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ…. Καλό όμως είναι να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι» έγραψε ο Δημ. Καρύδης στα social media.

Posted by onpolitika 

Δεν υπάρχουν σχόλια: