25 Σεπτεμβρίου 2014

Η «αφρόκρεμα» των ενδοκρινολόγων σε συνέδριο στη Μεσσηνία!

Η «αφρόκρεμα» των ενδοκρινολόγων σε συνέδριο στη Μεσσηνία
Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 γιατροί 
Το παρών θα δώσει και μεγάλη ομάδα Κινέζων επιστημόνων κατόπιν έγκρισης του υπουργείου Υγείας της Κίνας

Με ισχυρή την παρουσία Κινέζων επιστημόνων θα πραγματοποιηθεί το 13ο Διεθνές Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων που θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino στην Μεσσηνία από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και 1 Οκτωβρίου 2014.Συνολικά το παρών θα δώσουν περισσότεροι από 200 Χειρουργοί και Ενδοκρινολόγοι από 31 χώρες του κόσμου.


Το Συνέδριο αυτό οργανώνεται από την Διεθνή Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (IAES) και ακολουθεί το αντίστοιχο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε περασμένη χρονιά στην Κίνα με μεγάλη επιτυχία.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής καθηγητής κ. Δημήτρης Λινός «είναι μεγάλη επιτυχία, η έγκριση του Υπουργείου Υγείας της Κίνας να επιτρέψει σε τόσους Καθηγητές, από διάφορα Πανεπιστήμια της Κίνας να παρευρεθούν στο Συνέδριο μας στην Ελλάδα. Αποτελεί και για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουμε σε βάθος την Ελληνο-Κινέζικη φιλία και συνεργασία και στο χώρο της Ιατρικής».

«Επιπλέον η παρουσία διακεκριμένων Καθηγητών από χώρες όπως Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Υεμένη, ΗΠΑ, κλπ θα επιτρέψουν ουσιαστικές συζητήσεις για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην χώρα μας που αποτελεί και ιδιαίτερο ενδιαφέρον της ηγεσίας των υπουργείων Υγείας και Τουρισμού» συμπληρώνει ο κ. Λινός.

Το κύριο περιεχόμενο του Συνεδρίου θα αποτελέσουν η σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς, των παραθυρεοειδών αδένων, των επινεφριδίων και των ενδοκρινών όγκων του παγκρέατος.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί παράλληλη ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικών Αδένων με συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων χειρουργών.

Στην τελετή έναρξης κύρια ομιλήτρια θα είναι η Ακαδημαϊκός κυρία Χρύσα Μαλτέζου, ενώ σύντομες ομιλίες θα απευθύνουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: