26 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ: Μετά το ναυάγιο του Βερολίνου ο σκληρός Τσίπρας ειδοποίησε τον αγαπημένο του σεφ να ετοιμάζεται για το Μαξίμου!!!

Γράφει ο Τζίμυ Χέντριξ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της Deutsche Welle o κ. Ζωγράφος είχε γραπτώς ενημερώσει από καιρό το πρωθυπουργικό γραφείο, ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Βερολίνο δεν ενδείκνυται για επίσκεψη και ότι ο πρωθυπουργός, δεν πρόκειται να εισπράξει δημόσια στήριξη της καγκελαρίου.Ο κ. Ζωγράφος είχε προτείνει αναβολή του ταξιδιού, και συγκεκριμένα για μια ημερομηνία μετά τη σύσταση της νέας Κομισιόν.Το σκεπτικό του ήταν ότι με έναν πρόεδρο Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ και μια Κομισιόν θα μπορούσαν τα ελληνικά αιτήματα να υποστηριχτούν με ποιο πειστικό τρόπο και να βρουν μεγαλύτερη απήχηση στην καγκελάριο.Όμως το Μαξίμου έκρινε για δικούς του λόγους ότι η επίσκεψη θα έπρεπε να γίνει τώρα.Με τα γνωστά αποτελέσματα.


Aυτό αναφέρει το σχεδόν σοκαριστικό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Κουπαράνη για το ταξίδι-θρίλερ του πρωθυπουργού.

Ενα ταξίδι από το οποίο τα παπαγαλάκια άφηναν να εννοηθεί ότι θα υπάρξει κούρεμα του χρέους.

Τελικά το πρωθυπουργικό ταξίδι μετετράπη σε θρίλερ με σχεδόν καταστροφικές συνέπειες σε πολιτικό, διπλωματικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο.

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε με την ουρά στα σκέλια και όσο περνάνε οι μέρες και γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες του παρασκηνίου της αποπομπής του πρέσβη, τόσο θα γίνεται ολοφάνερο το ναυάγιο ενός ταξιδιού που έγινε βεβιασμένα και σε λάθος χρόνο.

Η ψυχρολουσία που υπέστη ο Σαμαράς από την Μέρκελ θα κάνει ακόμη πιο επιθετικούς τους δανειστές μας και πιο αυστηρή την τρόικα απέναντι στους υπουργούς.

Η αποτυχία του συγκεκριμένου ταξιδιού θα μας κοστίσει πολύ ακριβά.

Ασε που από αυτό το σημείο κι έπειτα μετρά αντίστροφα ο χρόνος για μια ακόμη μνημονιακή κυβέρνηση.

Το αγχώδες είναι και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αμήχανος αντί να βγει στα κάγκελα με έκτακτες συνεντεύξεις τύπου και συντονισμένη αντεπίθεση μοιάζει να φοβάται την στιγμή που θα κληθεί να κυβερνήσει.

Κι επειδή αυτη η στιγμή πλησιάζει η δειλία δεν έχει θέση...Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει τα @ρχίδι@ να γίνει ένας Πούτιν στους πρώτους 6 μήνες της πρωθυπουργίας του και να κλείσει τους μισούς νταβατζήδες στη φυλακή. Ετσι ακόμη κι αν τον ρίξουν πολύ σύντομα θα μπορούσε να επιστρέψει στην εξουσία.

Άλλωστε είναι μόνο 40 χρόνων και διαθέτει έναν στρατό με ορκισμένους τζιχαντιστές οι οποίοι έχουν τροχίσει τα κονσερβοκούτια και περιμένουν το σύνθημα για το Μεγάλο Ντου Από Παντού στις Βερσαλίες της Εξουσίας.

Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας ειδοποίησε τον αγαπημένο του σεφ, τον Ηλία Μαμαλάκη, να ετοιμάζεται για το Μέγαρο Μαξίμου.

Ντου Από Παντού!...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: