12 Σεπτεμβρίου 2014

GRAFfest:Καλαμάτα Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα έναρξης 12.00 μ.μ

Η τέχνη του γκράφιτι είναι η έκφραση των νέων στους δρόμους της πόλης. Γκρίζες, μουτζουρωμένες γωνιές, μετατρέπονται σε τελάρα δημιουργίας χρησιμοποιώντας αντί πινέλου ένα σπρέι και μετατρέποντας το αστικό πεδίο σε μια ανοικτή γκαλερί.
Καλλιτέχνες και φίλοι της τέχνης του graffiti, συνεργάζονται και δημιουργούν με σκοπό να ομορφύνουν μία άσχημη γωνιά της πόλης, να περάσουν μια υπέροχη μέρα μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο και να διασκεδάσουν, ελπίζοντας να δημιουργήσουν ακόμα έναν καλλιτεχνικό και πολιτιστικό θεσμό στην πόλη της Καλαμάτας βασιζόμενοι στην αλληλεγγύη και τη συνεργασία μεταξύ των πολιτών της.

Με πρωτοβουλία της ομάδας Εθελοντών του Κέντρου Νέων Καλαμάτας και του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, διοργανώνεται την Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00-23:00, στο χώρο του πάρκινγκ της συμβολής των οδών Βαλαωρίτου και Κανάρη (έναντι καφέ Έξις και Play cafe), το πρώτο GRAFfest της πόλης μας. Ένα φεστιβάλ με πολύ γκράφιτι, ωραίες μουσικές και πολλά δρώμενα!!! Έτσι για να αρχίσει η νέα χρονιά με όμορφες εικόνες!

Filaretos V. <filaretos@ngokane.org>

Δεν υπάρχουν σχόλια: