9 Οκτωβρίου 2014

Μεσσηνία: ''Ζωντανεύει'' η διπλή δολοφονία που συντάραξε τη χώρα - Αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος!

Τα μέλη της οικογένειας Σγούρου από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν πως εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στο έγκλημα καθώς θεωρόυσαν απίθανο οι δύο 18χρονοι να στήσουν μόνοι τους τη φονική ενέδρα.
Μεσσηνία: ''Ζωντανεύει'' η διπλή δολοφονία που συντάραξε τη χώρα - Αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος!
Το Συμβούλιο Εφετών Καλαμάτας, έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής του ενός εκ των δύο θυμάτων της διπλής δολοφονίας στη Μάνη τον περασμένο Αύγουστο διέταξε την αναπαράσταση του εγκλήματος καθώς επίσης και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στενού συγγενικού προσώπου των δύο προφυλακισμένων 18χρονων φερόμενων ως δραστών, προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή ή μη και τρίτου προσώπου στο έγκλημα.

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε
Το μοιραίο βράδυ της 19ης Αυγούστου, οι άτυχοι Κωνσταντίνος Σγούρος και Γιάννης Κομμάτης είχαν προκαθορισμένο ραντεβού με τον 19χρονο και τον συνεργό του για να επιλυθεί πιθανότατα η οικονομική διαφορά, ωστόσο, οι δράστες είχαν στήσει ένα καρτέρι θανάτου στο οποίο ξυλοκόπησαν, βασάνισαν και γάζωσαν με σφαίρες τους άτυχους νέους.

Από τη στιγμή, που εντοπίστηκαν οι σοροί των δύο φίλων οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στον τόπο έκαναν λόγο για έγκλημα με πρωτοφανή βαρβαρότητα.

Τα δύο θύματα έφεραν εμφανή σημάδια βασανισμού, ενώ ξυλοκοπήθηκαν άγρια προτού δολοφονηθούν με κυνηγετική καραμπίνα. Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση είναι το γεγονός πως ο 26χρονος και ο 25χρονος έφεραν πολλά τραύματα από σφαίρες, στα πόδια, στο σώμα και στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι αρχές βρήκαν το σκουτεράκι με το οποίο είχαν μεταβεί οι δύο φίλοι στην Καρδαμύλη, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί τους. Πιθανότατα αυτό ήταν και το μέρος όπου στήθηκε η ενέδρα θανάτου, καθώς, στο σημείο βρέθηκαν και κηλίδες αίματος.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ/newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: