31 Οκτωβρίου 2014

Άξιζε τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ο Γιάννης Λαμπρόπουλος αλλά...

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος έχει μεγάλη εκτίμηση από τους στρατιωτικούς, συνταξιούχους και εν ενεργεία.Αυτούς τους ανθρώπους άραγε, τους ρώτησε κανείς;;; 
Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετακομίζει ο μέχρι σήμερα υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, καθώς τη Δευτέρα παραιτείται από τα καθήκοντά του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για να πάει στην Κομισιόν.Στη θέση του Νίκου Δένδια καθήκοντα υπουργού Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος θα πρέπει να νοιώθει αδικημένος και με το δίκιο του, εκτιμά ο γράφων.Και τούτο γιατί υπηρετεί την φιλελεύθερη παράταξη  του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή από τα γεννοφάσκια του, θα έλεγε κανείς.Είναι Έλληνας και Όρθόδοξος Χριστιανός, ψυχή τε και σώματι και δεν έχει σχέση με ...στοές και με επιχειρηματικά συμφέροντα.
Επί μια 25ετία εκλέγεται βουλευτής Μεσσηνίας και μάλιστα πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, οι οποίοι  εκτιμούν αφάνταστα τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Υπηρετεί για δεύτερη φορά τις ένοπλες δυνάμεις μας ως Υφυπουργός Άμυνας, με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους στρατιωτικούς, συνταξιούχους και εν ενεργεία.Αυτούς τους ανθρώπους άραγε, τους ρώτησε κανείς;;; 
Ο κύριος Δένδιας υπουργοποιείται για τρίτη φορά,σε σύντομο χρονικό διάστημα,  λες και θα πρέπει να είναι ο απανταχού παρών ''σωτήρας''. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένας καλός αλεξιπτωτιστής και τίποτα περισσότερο... Αλλά φευ, έχουν γνώση οι φύλακες! Γνωριμίες και στήριξη από οικονομικά συγκροτήματα και μετά το Βαβέλ ασυνεννοησίας με τον Υπουργό Οικονομικών Χαρδούβελη,έπρεπε να βρεθεί άλλος Υπουργικός θώκος για τον Ν.Δένδια.   

Γιάννης Ελευθερίου-Ερρίκου Λινάρδος
Economist-Journalist 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: