27 Οκτωβρίου 2014

Γράψτε τους στα παλιά σας παπούτσια και μην μασάτε αν σας έρθει εξώδικο για το δάνειο σας από ξένες εταιρείες


Είναι σημαντικό να μην πανικοβάλλονται οι δανειολήπτες.Τα δάνεια αυτά συνεχίζουν να εκπροσωπούνται από τις Ελληνικές τράπεζες που εκδόθηκαν και το εξώδικο δεν σημαίνει ότι θα τους πάρουν τα σπίτια.

Πολλά ελληνικά δικαστήρια έχουν δικαιώσει τους δανειολήπτες.Αγνοείστε τα εξώδικα και μην το βάζετε κάτω.
Αν η τράπεζα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να σας πάρει το όλο ποσό θα σας κάνει από μόνη της πρόταση μείωσης(το λέω από προσωπική πείρα).Καλό είναι να ενημερωθείτε από ειδικούς δικηγόρους και μη φοβάστε αν δεν έχετε να το αποπληρώσετε.
Μην δείξετε ότι τους φοβάστε θα σας τσακίσουν.

“ Στην αποκάλυψη ότι ξένες εταιρείες στέλνουν εξώδικα σε Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν πάρει δάνειο από ελληνικές τράπεζες, προχώρησε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή  ”

Από periodista.gr

Στην αποκάλυψη ότι ξένες εταιρείες στέλνουν εξώδικα σε Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχουν πάρει δάνειο από ελληνικές τράπεζες, προχώρησε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. 

Συγκεκριμένα, στην τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάστηκαν δύο περιπτώσεις δανειοληπτών, στους οποίους εστάλη εξώδικο για το δάνειό τους. Χαρακτηριστική περίπτωση ενός πολίτη των Χανίων, τον οποίο ξένη εταιρεία, με έδρα το Λονδίνο, τον καλεί εντός λίγων ημερών να καταβάλει ολόκληρο το ποσό του στεγαστικού του δανείου.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και η δικηγόρος, Άννα Κορσάνου, η οποία ήταν προσκεκλημένη στην τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι έχει και η ίδια στην κατοχή της ένα παρόμοιο έγγραφο. 

Δείτε όλη την συζήτηση από το 107:20 μέχρι το 116 λεπτό στον antenna.gr και ακούστε προσεκτικά τι λέει η δικηγόρος.Το απόσπασμα από τον ενικό δεν λέει και τίποτα.
Δείτε το video από το enikos.gr: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: