13 Οκτωβρίου 2014

Φρίκη στη Μεσσηνία: Έθαψε τη μητέρα της στο σπίτι για να παίρνει τη σύνταξη!!!

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την πρωτοφανή υπόθεση με «πρωταγωνίστρια» μία 58χρονη-Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης ηλικιωμένης
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με την ηλικιωμένη, η οποία βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης μέσα σε αποθήκη του σπιτιού όπου διέμενε με την 58χρονη κόρη της, στη Μεγάλη Μαντινεία, στη Μεσσηνία. Μία υπόθεση που έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη, καθώς «πρωταγωνίστρια» φέρεται να είναι η ίδια της η κόρη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κρατούσε για δύο μήνες τη σορό της μητέρας της, προκειμένου να λαμβάνει τη σύνταξή της.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό της άτυχης 85χρονης, ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, η Αστυνομία θα περιμένει και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις για να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στο μεταξύ, η 58χρονη κόρη της ηλικιωμένης, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύεται από το μεσημέρι στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.
Απόπειρα αυτοκτονίας
Ήταν Παρασκευή όταν, σύμφωνα με το pelopsnews.gr, η 58χρονη γυναίκα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συμβαίνει και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Έτσι, παρουσία του Εισαγγελέα αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της, όπου την εντόπισαν σε κωματώδη κατάσταση και άμεσα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να την κρατούν στη ζωή.
Οι αντιφάσεις που κίνησαν υποψίες
Εν τω μεταξύ, οι περίοικοι, κατά την έρευνα των αστυνομικών που πήγαν στο χωριό με αφορμή την απόπειρα αυτοκτονίας, δήλωσαν ότι έχουν να δουν την ηλικιωμένη μητέρα της 58χρονης από τον Αύγουστο. Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους ρώτησαν την 58χρονη για την τύχη της μητέρας της, με την ίδια να απαντά πως την έχει στείλει σε ίδρυμα. Ωστόσο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από σχετική έρευνα διαπίστωσαν πως η γυναίκα ψεύδεται, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών.
Το χρονικό της αποκάλυψης
Έτσι, κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, στο σπίτι των δύο γυναικών στη Μεγάλη Μαντινεία, οι γείτονες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι, πρόσφατα, οικοδομήθηκε μια μικρή αποθήκη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού και ερευνώντας εκεί, εντόπισαν νεκρή και σε κατάσταση αποσύνθεσης την 85χρονη μητέρα της 58χρονης, τυλιγμένη με πολλά σεντόνια.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: