14 Οκτωβρίου 2014

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Τα κτήνη της ISIS βίασαν και κρέμασαν 15 γυναίκες!!!

ISI
Είχαν περάσει 40 ημέρες από την εκτέλεση του άνδρα της, όταν η 20χρονη Nada έβαλε το όπλο στο κεφάλι της και τράβηξε τη σκανδάλη. 
Δεν ήταν όμως ο χαμός του συζύγου της που οδήγησε τη νεαρή γυναίκα στην αυτοκτονία, αλλά η επιμονή του πατέρα της να την παντρέψει με έναν διοικητή της ISIS.Η ιστορία της Nada είναι ενδεικτική της φρίκης που βιώνουν οι γυναίκες εξαιτίας των τζιχαντιστών, οι οποίοι τις εξαναγκάζουν σε «γάμους», τις βιάζουν ομαδικά, τις αιχμαλωτίζουν για να τις πουλήσουν ως σκλάβες ή για να τις ανταλλάξουν μεταξύ τους.
Σε ένα σκοτεινό υπόγειο της Βαγδάτης όπου έχει καταφύγει σήμερα, η αδελφή της Nada, Fatima, λέει ότι η ζωή της 21χρονης κοπέλας διαλύθηκε μετά την εκτέλεση του 21χρονου συζύγου της Adil. Ο Adil, ο οποίος ήταν αστυνομικός, σκοτώθηκε τον Ιούνιο ενώ πολεμούσε εναντίον των τζιχαντιστών στην πόλη Αμερλί.

«Η Nada δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρός», αναφέρει η Fatima. «Έκλαιγε όλη τη νύχτα κρατώντας αγκαλιά ένα πουλάκι που είχε ως κατοικίδιο. Τις επόμενες ημέρες σταμάτησε να μιλάει».

Ωστόσο, το δράμα της νεαρής κοπέλας δεν τελείωσε εκεί. Κάποια στιγμή την πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της, με τον οποίο δεν είχε μέχρι τότε καμία επικοινωνία επειδή εκείνος είχε διαφωνήσει με το γάμο της, και της είπε ότι την επόμενη ημέρα θα την πάντρευε με ένα διοικητή της ISIS.

Η Nada τρομοκρατήθηκε. Οι γυναίκες της Αμερλί είχαν γνωρίσει από «πρώτο χέρι» τις κτηνωδίες των τζιχαντιστών. Επίσης, είχαν ακούσει για τα «κατορθώματα» των ισλαμιστών δολοφόνων στο γειτονικό χωριό Payshir.

«Οι άντρες ήρθαν στο Αμερλί και μας είπαν ότι οι τζιχαντιστές είχαν πάρει τις γυναίκες και τις κόρες τους. Όταν επέστρεψαν στο χωριό τους βρήκαν 15 γυναίκες, οι οποίες είχαν βιαστεί, να κρέμονται σε καλώδια», αφηγείται η Fatima.

«Η Nada τα ήξερε όλα αυτά. Όταν ο πατέρας της είπε ότι θα παντρευτεί ένα από τα κτήνη, δεν άντεξε. Νωρίς το πρωί ακούστηκε ένας κρότος. Έτρεξα στο δωμάτιό της και την βρήκα νεκρή», καταλήγει κλαίγοντας η Fatima.

Hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια: