9 Οκτωβρίου 2014

Η τεχνολογία της palo στο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής 2014

H Palo Services παρουσίασε την τεχνολογία της, σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση της χώρας μας, το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής (PCI 2014) που διεξήχθη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο απο τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου 2014.
Ο ιδρυτής και CEO της Palo Services Παναγιώτης Τσαντίλας, μαζί με τους υπεύθυνους της τεχνολογίας Νίκο Τσιράκη & Βασίλη Πουλόπουλο, καθώς και με τον Ηρακλή Βαρλάμη επίκουρο καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, παρουσίασαν την τεχνολογία της αυτοματοποιημένης δημιουργίας μηχανισμών εξόρυξης πληροφορίας από πηγές του Διαδικτύου.
Παράλληλα, παρουσίασαν τεχνικές αυτόματης διόρθωσης και αυτόματης προσαρμογής του μηχανισμού ενώ ενδιαφέρον παρουσίασε και η δυνατότητα ανάκτησης/αναζήτησης νέων πηγών πληροφορίας.
Η παρουσίαση απέσπασε θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμα στοιχεία που σχετίζονται κυρίως με την προσαρμογή των αλγόριθμων στις καθημερινές αλλαγές που συντελούνται στις ιστοσελίδες καθιστώντας δύσκολη την άντληση του περιεχομένου τους χωρίς διακοπές.
Το PCI διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ), σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Στόχος του συνεδρίου είναι να δώσει χώρο στους επιστήμονες και τους επαγγελματίες του χώρου να παρουσιάσουν πρωτότυπα ερευνητικά αποτελέσματα, να μοιραστούν εμπειρίες και να ανταλλάξουν ιδέες γύρω από τους αναδυόμενους τομείς της πληροφορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: