17 Νοεμβρίου 2014

Στη Μεγαλόπολη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επίλεκτων Αθλητών Άρσης Βαρών

Τη συνδιοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επίλεκτων Αθλητών Άρσης Βαρών στη Μεγαλόπολη στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 αποφάσισαν σε συνάντησή τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τον Βουλευτή Επικρατείας και Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Πύρρο Δήμα και το Διευθυντή Επικοινωνίας της ΔΕΗ κ. Κίμωνα Στεργιώτη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε τη σημασία διεξαγωγής τέτοιων αγώνων για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της κοινωνίας, ιδιαίτερα των νέων, και δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα αποτελέσει αρωγό της προσπάθειας αυτής, προτείνοντας παράλληλα τη συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την ανάπτυξη και εφαρμογή ενός προγράμματος ενημέρωσης των μαθητών κατά της παχυσαρκίας. 
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Δήμας αναφέρθηκε στη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Μεγαλόπολη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, το Δήμο και τη ΔΕΗ, η οποία, αφενός θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την άρση βαρών, και, αφετέρου, θα συνδυαστεί με δράσεις ενημέρωσης στα σχολεία για τους μαθητές και τους γυμναστές. 
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ κ. Στεργιώτης από την πλευρά του αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και τη διοργάνωση τέτοιων αγώνων σε περιοχές με λιγνιτική δραστηριότητα, η οποία θα συνεχιστεί, και στην πρόθεση της ΔΕΗ να συνεργαστεί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής της Μεγαλόπολης και κοινωνικά και επιχειρηματικά. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Σιδέρης, ο Διευθυντής του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης κ. Γίδης Κωνσταντίνος, ο κ. Τομεάρχης Εσωτερικής Επικοινωνία της ΔΕΗ κ. Ιωάννης Αλεξόπουλος, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Γεώργιος Ανατολίτης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης κ. Γιώργος Πανταζόπουλος και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης κ. Αγγελής Αγγελόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: